Pred tekmami smučarskih skokov: Koronavirus še najmanjša skrb

(sta, šr)
27.02.2020 19:24

Trener Gorazd Bertoncelj je na sever Evrope odpeljal sedem slovenskih orlov, ki jih že danes čaka prva preizkušnja v Lahtiju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Timi Zajc vsekakor računa tudi na Planico. 
EPA

Še pred domačim vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom v poletih v Planici, ki bo na sporedu med 20. in 22. marcem, skakalce čakajo tekme v Lahtiju ter nato na norveški turneji med 6. in 15. marcem, ko bo padel zastor nad sezono svetovnega pokala. Iz Finske se bodo varovanci glavnega trenerja Gorazda Bertonclja napotili proti Norveški in ne v domovino, kot je bilo sprva predvideno. Slovenski orli bodo tako ostali na severu celine, pretiranih skrbi zaradi koronavirusa pa v ekipi ni.
"Zaenkrat je na severu zdravstvena situacija dobra. Nevarnosti ni, zato bomo ostali tam. Gre bolj za tista dva dneva, ko bi lahko bili doma, saj je vedno zelo dobrodošlo in prijetno biti v domačem okolju. To smo sprejeli in poskušali bomo to izkoristiti z dodatnim treningom v Lillehammerju," je dejal Bertoncelj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta