Da vam zvečer ne bo dolgčas, za vas poskrbi bogat video klub. Preverite!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.11.2020 10:16

Za mnoge je jesen najlepši čas leta, čas, ko nas narava razvaja z dih jemajočim barvnim spektrom. A vse le ni samo lepo, sonce je vedno bolj sramežljivo, noči in jutra so že precej hladna, na poti v službo nas že spremlja megla, deževni dnevi pa so zelo turobni. Prav tako so večeri vsak dan daljši in vedno bolj se prileže s čajem v roki zaviti v toplo odejo pred televizijskimi zasloni. Posebej v sedanjem položaju, ko je druženje prepovedano, ko so lokali in restavracije zaprte, s prijatelji in večjim delom sorodstva pa komuniciramo le prek telefona in različnih aplikacij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Dobri filmi in nanizanke so brez dvoma eden najbolj priljubljenih načinov za krajšanje časa, za tiste res najboljše ni pomembno, ali smo si jih že ogledali ali ne, lahko si jih dvakrat, trikrat, štirikrat … Tako si lahko pripravimo seznam večnih klasik, kot so Zadnji kitajski cesar, Angleški pacient – mimogrede, gre za filma, ki sta prejela kar po 9 oskarjev, s čimer si delita 5. mesto na večni lestvici, Kaznilnica odrešitve, Šund, Osumljenih pet, Lepota po ameriško, lahko pa se odločimo za nekoliko novejše uspešnice, denimo Zelena knjiga, Zvezda je rojena, Bilo je nekoč v … Hollywoodu, Najljubša, Izzivalca itd.

Za ljubitelje serij pa gradiva prav tako ne zmanjka. Lanski Černobil se je takoj zavihtel med najboljše serije doslej, kamor sodijo tudi Sopranovi, Igra prestolov, Pravi detektiv, Fargo itd.

Pri Telemachu, ki je pred kratkim še drugič zapored prejel laskavo priznanje mednarodnega podjetja Umlaut za najboljše mobilno in fiksno omrežje v Sloveniji po uporabniški izkušnji, je Video klub naročnikom na voljo brez doplačila, v njem pa je več kot 18.000 vsebin! Telemach je tako pravi sopotnik za prihajajoče turobne dni.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.