(FOTO) Ko se gledalcem stopi srce: Teh 10 zvezdnikov ima najlepši nasmeh na svetu

Bonbon Bonbon
31.03.2023 09:02

Kaj dela nasmeh lep? Pristnost, igrivost, toplina, pa tudi negovanost zob. Strokovnjaki so izbrali slavno deseterico z najlepšimi nasmehi

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zac Efron ima enega najbolj popolnih nasmehov na svetu.
Profimedia

Lepota je v očeh opazovalca, tako je tudi pri nasmehih. A nekateri so bolj prisrčni, žareči in hipnotični od drugih. Skozi leta so novinarji, ki se ukvarjajo z zvezdniki in zobozdravstveni strokovnjaki opazovali tiste, ki se nasmihajo na rdečih preprogah in se poenotili, da imajo nekateri zvezdniki še posebej lepe nasmehe. Nastala je lestvica desetih najlepših nasmehov na svetu. 

Lep nasmeh pogosto povezujemo s srečo, toplino in iskrenostjo. Lep nasmeh lahko nekomu spremeni življenje. Lahko izboljša samozavest in pozitivno vpliva na osebne in poklicne odnose. Nasmeh je pogosto prvi vtis, ki ga pustimo pri drugih, če je lep, lahko pusti celo vtis, ki  traja vse življenje. 

10 najlepših nasmehov na svetu

Zdaj si bomo ogledali 10 najlepših nasmehov na svetu.

Julia Roberts

Julia Roberts je znana po svojem čudovitem nasmehu, s katerim je blestela v filmih, kot sta Čedno dekle in Notting Hill. Njen širok nasmeh in popolni zobje ustvarjajo enega najlepših nasmehov na svetu. Pogosto služi za navdih tistim, ki se odločajo za ortodontsko zdravljenje.

Julia Roberts
Profimedia

Zac Efron

Zac Efron je še ena zvezdnih z zmagovitim nasmehom. Njegovi popolnoma poravnani zobje in očarljiv nasmeh so osvojili občinstvo v filmih, kot sta Srednješolski muzikal in Obalna straža.

Zac Efron
Profimedia

Emma Stone

Nasmeh Emme Stone je sijoč in nalezljiv. Njeni svetli, beli zobje ustvarjajo enega najlepših, najbolj igrivih nasmehov v Hollywoodu. Znana je po svojem nenavadnem smislu za humor in njen nasmeh je odraz tega.

Emma Stone
Reuters

Tom Cruise

Tom Cruise je znan po svojem nasmehu za milijon dolarjev. Njegovi popolnoma poravnani zobje in očarljiv nasmeh so že desetletja zaščitni znak njegove kariere. Pogosto ga navajajo kot navdih za kozmetično zobozdravstvo in ortodontsko zdravljenje.

Tom Cruise in Cameron Diaz
Reuters

Halle Berry

Nasmeh Halle Berry je sijoč in topel. Njeni zobje so svetli, nasmeh igriv. Znana je po svoji gracioznosti in umirjenosti, ki žari tudi skozi nasmeh.

Halle Berry
Reuters

Princ Harry

Nasmeh princa Harryja je očarljiv in nagajiv hkrati. Njegovi svetli, beli zobje in igriv nasmeh ga uvrščajo med najprivlačnejše člane kraljeve družine.

Princ Harry
Profimedia

Selena Gomez

Nasmeh Selene Gomez je mladosten in lep. Njeni popolnoma poravnani zobje in sijoč, bel nasmeh jo uvrščajo med lastnice najlepših nasmehov v Hollywoodu. Znana je po živahni osebnosti in pozitivni energiji.

Justin Bieber in Selena Gomez
Reuters

Bradley Cooper

Nasmeh Bradleya Cooperja je hkrati očarljiv in razorožujoč. Svetli, beli zobje in igriv nasmeh ga uvrščajo med najprivlačnejše moške v Hollywoodu. 

Bradley Cooper
Profimedia

Beyoncé

Beyoncéin nasmeh je močan in lep. Svetli zobje in topel, pristen nasmeh ji dajejo enega najlepših nasmehov v glasbeni industriji. Znana je po svojem močnem glasu in karizmatičnih odrskih nastopih.

Beyonce
Reuters

David Beckham

Nasmeh Davida Beckhama je hkrati očarljiv in robat. Ravni zobje in igriv nasmeh krasijo enega najlepših moških v svetu športa. 

Kaj dela nasmeh lep?

Lep nasmeh je kombinacija številnih dejavnikov, vključno z ravnostjo in zdravjem zob, obliko ustnic in celotno strukturo obraza. Ti zvezdniki imajo nekaj najlepših nasmehov na svetu in služijo kot navdih mnogim ljudem, da poskrbijo za svoje zobe in se pogosteje nasmejijo.

Kdo ima torej najlepši nasmeh na svetu?

Julia Roberts na splošno velja za eno najlepših igralk v Hollywoodu, njen osupljivi nasmeh pa je pomemben dejavnik njenega uspeha. Njen nasmeh je nalezljiv in izžareva toplino, zaradi česar je ena najlepših in najbolj prikupnih zvezdnic v zabavni industriji. Nasmeh Julie Roberts je postal njen prepoznavni znak in z njim si je skozi leta pridobila nešteto oboževalcev.

Zobje Julie Roberts so popolnoma poravnani, njen nasmeh pa je širok in pristen, oči ji med njim kar žarijo. Nič čudnega, da smo ga videli že na neštetih naslovnicah revij in v oglasih prestižnih modnih znamk. Pravijo, da ima nasmeh za milijon dolarjev, tudi zaradi moči, da z njim očara in osvoji milijone ljudi hkrati.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta