(FOTO) Ljubezen je v zraku! Oblačila s srčki so eden glavnih trendov prihajajoče pomladi

Bonbon Bonbon
04.03.2021 06:00
Valentinovo je za nami, a ljubezen ostaja. In potrebujemo jo bolj kot kdajkoli. Sporočilo, da bo vse še v redu, če bomo le držali skupaj in se imeli radi, lahko širimo tudi z oblačili. Srčkastih vzorcev se nikoli ne bomo naveličali, saj so ljubki, iskreni in kažejo na to, da imamo opravka z optimističnim in pozitivnim človekom, ki se ne jemlje preresno. Zvezdnice so srčki v zadnjih letih povsem zajeli in predstavile so jih v neštetih variacijah. Nekatere so sporočilo poslale zelo preprosto in jasno, z velikimi rdečimi srci na majicah, puloverjih in celo torbicah, druge so srčke v svojo modo vpletle bolj prefinjeno. Drobni črni srčki na pastelno rožnati podlagi ali poparčkani z barvo fuksije so večna romantična klasika iz petdesetih let, tako kot beli na mornarsko modrem blagu.
Vojvodinja Catherine rada nosi rdečo ruto s potiskom srčkov. Zelo v spominu pa nam je ostala urbana bela jakna, ki jo je nekega junija, ravno v času ene od parad ponosa, nosila pevka Miley Cyrus. Mavrični srčki so pri njej prevzeli obliko balonov in s tem ljubezen in razumevanje simbolično ponesli pod nebo. Poiščite svoje najljubše srčke in z njimi drugim polepšajte dan. S srčki se bo vaš prijazen nasmeh videl tudi skozi masko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Odeta v ljubezen. Sodnica britanskih Talentov Amanda Holden v lahkotni rožnati obleki s črnimi srčki.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta