(FOTO) Zapeljivka! Ana Klašnja december pozdravila v prosojnih nogavicah z vzorcem, v katerega se boste zaljubili

D.Ži
05.12.2023 12:36

Naša baletna prvakinja in televizijska žirantka obožuje decembrske radosti, najbolj veseli mesec je pozdravila v prav posebni opravi, ki ji je dodala šik piko na i.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Klašnja zna podčrtati svoje čare s pravimi modnimi dodatki. 
Ana Kovač

Gledalci oddaje Slovenija ima talent zadnje tedne ob nedeljah nestrpno čakajo, da zvečer na Pop TV spet vidijo Ano Klašnja, sicer baletno prvakinjo, ob koncih tedna pa čustveno in zelo ekspresivno žirantko v talentšovu. Vedno je zanimivo videti tudi opravo, v kateri Ana gledalcem lepša nedeljske večere, saj skupaj s stilisti pogosto izbere zelo zapeljive, tudi zelo drzne kreacije, ki lepo poudarjajo njeno baletno izklesano postavo. A tokrat Ani modni zadetek v polno ni uspel v oddaji, ampak kar na ulici. 

Na svojem instagramovskem profilu je objavila fotografijo, na kateri je sicer videti odlično kot vedno, a en detajl je tokrat še posebej pritegnil pozornost. Kombinacija kratke črne obleke in "motoristične" jakne je všečna, a bi nanjo najbrž hitro pozabili, če ne bi Ana oprave dopolnila z neverjetno zapeljivimi, hkrati pa tudi damskimi nogavicami.

Gre za prosojne črne, ki jih krasijo markantne črne pikice, kar opravi daje vintage pridih. Bile so prava pika na i opravi, ki bi jo sicer kdo utegnil opisati kot "malce monotono". Udobno nameščena ob kavarniškem grelniku je Ana tako pozdravila veseli december, ki ji je zelo pri srcu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta