Kakšna polomija! Jennifer Lopez je vložila 20 milijonov v projekt, ki se mu zdaj vsi posmehujejo

D.Ži
10.04.2024 10:42

Zvezdnica je mislila, da bo njena slava dosegla nove višine, a je v glavnem postala navdih za spletne smešnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer je pričakovala, da bo novi projekt njeno kariero pripeljal do novega vrhunca, a zgodilo se je vse prej kot to. 
Profimedia

Jennifer Lopez je v svoj najnovejši projekt vložila 20 milijonov dolarjev, a je zelo hitro vse krenilo v napačno smer in igralka je postala tarča neštetih spletnih šal. Kako je lahko šlo vse tako zelo narobe in kaj to pomeni za slavno J.Lo?

Mnogi se posmehujejo tudi večno nesrečnemu, zdolgočasenemu obrazu Bena Afflecka.  
Profimedia

V zadnjih mesecih je le malokdo lahko zamudil promocijo albuma "This is Me ... Now", ki ga je Lopez reklamirala z izjemno agresivno kampanjo in o njem govorila, kamorkoli je prišla. Ta album naj bi bil vrhunec njene glasbene kariere, ki pa je, treba je priznati, že leta daleč od časov največje glasbene slave.

Zdi se, da sta Ben in J.Lo z že kar pretiranim poudarjanjem svoje ljubezni nekaterim začela iti na živce.  
Profimedia

Svet namreč v njej že kar nekaj let bolj vidi igralko kot pevko, predvsem pa je J.Lo pojem klasične hollywoodske zvezdnice, o kateri se govori predvsem v kontekstu ljubezenskih razmerij, čustvenih dram in provokativnih modnih kombinacij.

J.Lo je v novi album, film in dokumentarno serijo vložila 20 milijonov dolarjev, največ za snemanje spremljevalnega dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told", v katerem je posnela ves proces nastajanja tega dolgotrajnega in mukotrpnega projekta.

Jennifer Lopez je danes za nekatere bolj igralka kot pevka. 
Profimedia

Ta dokumentarna serija naj bi bila vrhunec, ki bi povečal naklonjenost javnosti zvezdnici in v hipu razprodal vstopnice za njene prihajajoče koncerte. A kritiki so album ocenili kot zelo povprečen, film so razcefrali, prodaja koncertnih vstopnic pa je pod vsemi pričakovanji. Dokumentarec je postal neusahljiv vir navdiha za komične "meme" in viralne spletne šale.

Lopez je naletela na veliko ogorčenje in posmeh javnosti, ki v njenem filmu vidi le prozoren poskus "normalizacije" s prikazovanjem trenutkov iz otroštva in nekaj obupanimi poskusi, da bi se prikazala kot "navadno dekle iz Bronxa". Zdi se, da ji ni ravno uspelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta