(VIDEO) Precej grd prizor: Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se na premieri skregala kar pred vsemi

D.Ži
15.02.2024 11:38

Je res, da v njunem raju več ne cvetijo zgolj vrtnice? Par, ki ga mediji predstavljajo kot naravnost sanjski, naj bi imel težave, zadnji prizori pa govorice le še podžigajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bilo je povsem jasno, da je med zakoncema ta večer bilo kar nekaj napetosti.  
Profimedia

Tisti, ki trdijo, da v zakonu Jennifer Lopez in Bena Afflecka že nekaj časa škripa, predvsem zaradi pretiranega izpostavljanja javnosti in promocije njenih projektov, so spet dobili novo kost za glodanje. J.Lo in Ben, ki ju mediji predstavljajo kot "najbolj zaljubljen hollywoodski par", sta se skupaj udeležila premiere njenega novega filma z malce posladkamin naslovom, ki bi ga lahko prevedli kot "To sem jaz ... sedaj: Ljubezenska zgodba".

Ben je dramatično z rokami kazal nase, a nihče ne ve, o čem je tekla beseda.  
Profimedia

Premiera je potekala v sloviti dvorani Dolby Theatre. Biografski film bo izšel v petek na Amazon Primu, za njim pa tudi nov pevkin album. 

Zvezdnika sta na dogodek prišla vsa bleščeča in smejoča, nato pa so stvari hitro zdrknile navzdol. Zdi se, da se je tekom večera Benovo razpoloženje drastično spremenilo, piše portal TMZ, ki je objavil video, v katerem vidimo, da je med zakoncema očitno prišlo do prepira. 

Ben je krilil z rokami, kazal nase in ženi opazno vznemirjeno nekaj govoril. Sredi polne dvorane sta očitno našla dovolj časa in prostora za zakonski prepir, kaj ju je tako vznemirilo, pa ne ve nihče.

Nasploh se zdi, da je Ben na družabnih dogodkih pogosto slabo razpoložen. 
Profimedia

Mnoge oboževalce skrbi, da so govorice resnične in da so se odnosi med njima spet skrhali. J.Lo je na dogodku sicer tudi jokala, a takrat, ko je govorila o nastajanju filma. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta