V Celju poletno počitniško varstvo že deseto leto zapored

Gordana Possnig Gordana Possnig
17.05.2024 17:00

Tudi letos ga organizirajo na I. osnovni šoli Celje. To je edina šola v Sloveniji, ki učencem od prvega do petega razreda osnovne šole ponuja varstvo čez vse počitnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi letos bo za osnovnošolce iz Celja in okolice v času poletnih počitnic dobro poskrbljeno. 
I. OŠ Celje

Na I. osnovni šoli Celje bodo tudi v letošnjih poletnih počitnicah, že deseto leto zaporedoma, v sodelovanju z Mestno občino Celje omogočili poletno počitniško varstvo. Pohvalijo se lahko, da so edina šola v Sloveniji, ki ponuja tovrstno varstvo v času poletnih počitnic za učence od prvega do petega razreda osnovne šole. Poletno počitniško varstvo v tej celjski šoli je odličen primer dobre prakse na področju zagotavljanja poletnega varstva za osnovnošolce in je namenjeno prvo-, drugo-, tretje-, četrto- in petošolcem celjskih in okoliških osnovnih šol. Izvajali ga bodo vse počitniške dni - z izjemo petka, 16. avgusta -, torej od 26. junija do 30. avgusta, med 6. uro zjutraj in 16.30 popoldne. Varstvo otrok bo v Kosovelovi ulici 14. Otroci, ki bodo obiskovali poletno počitniško varstvo, bodo imeli zagotovljeno prehrano - dve malici in kosilo. Tudi dolgočasili se ne bodo, saj v šoli zanje načrtujejo pester program ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, socialnih in družabnih iger, odpravili se bodo na pohode in si ogledali nekatere od celjskih ustanov. Obiskali jih bodo zanimivi gostje, ki bodo predstavili svoje dejavnosti in poklic, ki ga opravljajo. Podrobne informacije in prijavnico je mogoče najti na spletni strani: www.poletnopocitniskovarstvo.si. Prijave so odprte vse do 10. junija. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta