Spregovorili žena in hči Michaela Schumacherja: "Nikoli ne bom pozabila, komu dolgujem vse"

A.L.
08.11.2019 10:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters
EPA

Corinna Schumacher, žena sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 Michaela Schumacherja, je skupaj z 22-letno hčerko Gino dala enega zares redkih intervjujev po športnikovi nesreči. Spomnimo, da se je 50-letni Schumacher pred šestimi leti hudo poškodoval med smučanjem v francoskih Alpah, njegovo zdravstveno stanje pa je vse od takrat zavito v tančico skrivnosti. Pred časom naj bi ga pripeljali v eno od francoskih klinik in mu s posebno terapijo poskušali izboljšati zdravstveno stanje, a več informacij o tem ni znanih. Prav zato je nekaj podrobnosti, ki sta jih Corinna in Gina povedali v intervjuju za nemško revijo Gala, povzemajo pa jo že tuji mediji, prava redkost.

Reuters

Dolgo časa sanjala o konju

Mati in hči sta se razgovorili predvsem o ljubezni do konjev in konjeništva, ki ju povezuje. A beseda je, jasno, nanesla tudi na Michaela Schumacherja. Corinna ima o njem le lepe besede, priznala je, da je dolgo časa sanjarila o tem, da bi imela svojega konja. "Nikoli ne bom pozabila, komu dolgujem vse to. Mojemu možu Michaelu. Odletel je z mano v Dubaj, da bi si ogledala arabske konje," je pripovedovala. Ob deseti obletnici poroke je Schumacher ženi med drugim na posestvu v Švici uredil tudi hlev. Medtem ko se Corinna s konjeništvom ukvarja ljubiteljsko, se mu njuna hči posveča tudi profesionalno.

EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta