Drama na Talentih: Glavni favorit okužen, zmagovalka deli mnenja, avto pa je dobil kar sorodnik

D.Ži
20.12.2021 08:45

Večer številnih nepričakovanih preobratov se je zaključil z zmago neverjetno gibčne Tajde Korče in zelo presenečenim gledalcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dino Petrić se je, zelo v duhu koronskega časa, za finale lahko obrisal pod nosom. 

Damjan Žibert/pop Tv

Oddaja Slovenija ima talent se je razpletla in zmagovalka osme sezone je postala neverjetno gibčna Tajda Korče, ki je domov odnesla tudi nagrado 50 tisoč evrov. Gledalce je s svojo vratolomno točko navdušila. "Čestitke, to je resnični talent. To bitje, kaj počne s svojim telesom. Nenormalno," lahko preberemo na spletnih forumih. Nekateri tudi nergajo. "Ravno zato ne razumem, zakaj vedno folk občuduje otrokove dosežke. Ko ima neskončno časa in nobenih skrbi ... Najslabši finalisti v zadnjih letih v Sloveniji. Ko gledaš tujino – 100-krat boljši," komentira gledalec Simon.

Kljub izjemnim nastopom finalistov pa je v oči bodla odsotnost enega največjih favoritov. Zgodilo se je ... zelo v duhu časa. Tako je gledalce tik pred finalom največjega slovenskega talent šova presenetila novica, da je Dino Petrić pozitiven na korono. Dalmatinec, ki se trudi peti v slovenščini, je sicer zdrav, brez simptomov, a vendar je pozitiven test bil znak, da je finale zanj splavalo po vodi. Za mnoge simpatični Hrvat tako ostaja nesojeni zmagovalec in lep primer povezovanja dveh držav. 

Damjan Žibert/pop Tv

Preden je Dino Petrić razkril, kaj je pripravil za veliki finale, je na družbenih  omrežjih pripravil tudi ganljiv video z iskrenim sporočilom, kako se počuti, in se zahvalil vsem za vso podporo. "Dragi vsi! Najprej: hvala vsem! Za vsa sporočila, ljubezen in za lepe želje, ki mi jih pošiljate. Moje zdravje je super in za zdaj sem brez simptomov, počutim se odlično. Samo pretresen, ker me ne bo na odru v finalu. Da opišem, kaj je zame pomenil ta nastop: Predstavljajte si, da imate še en dan življenja, še eno priložnost, da se družite in poveste vse tisto, kar nosite v srcu vsem, ki jih imate radi. No, to je zame pomenil finalni nastop. Da vam zadnjič v šovu Slovenija ima talent zapojem in povem, kako zelo sem užival, da smo bili skupaj, da sem hvaležen za vso podporo in za vse vaše glasove in da mi bo v vsakem primeru šov ostal v najlepšem možnem spominu! Dobil sem največ, kar lahko - publiko, vas. In tudi to je zame enako zmagi. Prav tako ste me veliko spraševali - kaj bom pel v finalu. Želel sem vam pričarati božično vzdušje in da v tem uživate. Nekaj, brez česar december v Sloveniji ne obstaja. In presrečen sem, da lahko zdaj z vami to delim. Čas je za praznike," pravi Dino. Tako bi nas popeljal v božično vzdušje.

Razglasitev zmagovalke pa ni bila edina senzacija tega večera. Ob koncu šova je eden od gledalcev dobil tudi avtomobil. Žreb je na podlagi telefonske številke določil srečnega nagrajenca. To je postal Dejan Stanković iz Ljubljane. Izkazalo se je, da gre za očeta karizmatičnega finalista Marka Stankovića. Nadarjen mlad pevec, ki je nekaj časa živel tudi v Srbiji, zmagal sicer ni, povsem nepričakovano pa se je večer za njegovo družino vendarle razpletel zmagovalno.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta