(VIDEO) Ana, ki je vrgla Bizovičarja s stola in prejela zlati gumb, ni glasbena novinka. Ima že nekaj komadov ...

18.10.2021 09:33
Ni dvoma, da smo v nedeljski oddaji Slovenija ima talent doživeli eno večjih slovenskih glasbenih odkritij. A Ana Grdadolnik ima za seboj že nekaj kilometrine.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana je med nastopom Lada Bizovičarja s svojim petjem dobesedno vrgla s stola. 
Marko Delbello Ocepek/pop Tv

Spet se je usul dež zlatih konfetov, gledalci pa se z žiranti šova Slovenija ima talent ne bi mogli bolj strinjati. Tako zelo je vse skupaj v nedeljskem šovu navdušila čedna Ana Grdadolnik, ki je stopila na veliki oder Slovenija ima talent ter odpela I Have Nothing, eno najtežjih balad, ki jih je v legendarnem filmu Telesni stražar odpela Whitney Houston.

Vse dlake so med njenim nastopom stale pokonci, navdušenja niso skrivali niti najbolj strogi žiranti. Kakšnemu gledalcu se je nadarjena Ana zdela tudi malce znana. V resnici 17-letnica ni glasbena novinka, saj svojo kariero gradi že kar nekaj časa. Spletni poslušalci jo bolj poznajo pod umetniškim imenom Anna. Morda je pravkar doživela veliki preboj, ki ga je tako dolgo čakala. 

Marko Delbello Ocepek/pop Tv

Pevka iz Lehna na Pohorju obiskuje mariborsko II. gimnazijo, v prihodnosti se vidi v medicini, a brez glasbe ne bo šlo. Igra klavir, veliko pozornosti pa na spletu priteguje s svojimi priredbami, posnela je tudi spot za skladbo Kam, ki jo je napisala skupaj z Alexom Volaskom. Spot je posnela tudi za skladbo Zgodbe.

Marko Delbello Ocepek/pop Tv

Čeprav so Talenti tradicionalno zelo nepredvidljivi, je povsem jasno, da smo sinoči videli eno največjih favoritk te sezone in potencialno slovensko veliko glasbeno zvezdo. O Ani bomo zagotovo slišali še veliko. In zagotovo bo s stola vrgla še koga, ne zgolj Lada Bizovičarja, ki ji je podelil zlati gumb. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta