(FOTO) Courteney, zakaj? Zvezdnica Prijateljev zaradi pomlajevanja ostala skoraj povsem brez mimike

D.Ži
02.03.2022 10:00

Že večkrat je v intervjujih obžalovala, ker je njen obraz v želji po večni mladosti moral prenesti toliko vsega, a očitno se prav veliko iz spodletelih posegov ni naučila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Courteney Cox (57) lahko večino svoje slave pripiše nepozabni vlogi v kultni humoristični seriji Prijatelji, ki velja za eno najuspešnejših iz 90-ih. 

Profimedia

V zgodnjih dvajsetih je upodobila Monico Geller in kot naravna lepotica hitro požela simpatije občinstva. A zadnja leta Courteney s svojim videzom bolj ali manj vzbuja le še skrb, saj je v želji po ohranitvi mladostnega videza šla predaleč z lepotnimi posegi.

Courteney Cox
Profimedia

Sama je priznala, da se na fotografijah le še težko prepozna, in obljubila, da bo svoje obiske zasebnih lepotnih ambulant omejila. Besede očitno ni držala, saj zadnje fotografije, ki so nastale med njenim gostovanjem pri Jimmyju Kimmlu, pričajo, da je njen obraz spet povsem brez mimike. Poskušala se je nasmehniti, a je zaradi omrtvičenih mišic komaj dvignila kotičke ustnic. Že res, da je skoraj povsem brez gub, a kaj, ko deluje že skoraj srhljivo.  

Profimedia

Gledalci so opazili tudi njen čipkasti modrček, ki je kukal izza jakne, a to pozornosti kljub temu ni odvrnilo od njenega zaledenelega obraza.  

Profimedia

"Prosila sem, da mi vrnejo stari videz. Poskušam biti čim bolj naravna. Zdi se mi, da spet izgledam bolje," je igralka dejala v enem od intervjujev, a zdi se, da je edina takšnega mnenja. 

Profimedia

Courteney je od leta 2013 v zvezi s 13 let mlajšim Johnnyjem McDaidom, članom skupine Snow Patrol. Na snemanju filma Krik je spoznala svojega nekdanjega moža Davida Arquetta, s katerim se je poročila junija 1999 in se ločila maja 2013. Nekdanja zakonca imata 18-letno hčer Coco.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta