(FOTO) Dajte ji medaljo! Najbolj vroča tekmovalka Exatlona pozirala brez oblačil

D.Ži
02.12.2021 10:45

Ni dvoma, Marjanca Polutnik je novi slovenski seks simbol. Kot levinja si je priborila mesto v finalu najbolj napornega televizijskega šova, kar smo jih kdaj videli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Ne glede na to, če ste v zadnjih tednih navijali za Triglav ali Jadran, zagotovo čutite globoko občudovanje do najbolj goreče in tekmovanju brezpogojno predane tekmovalke Exatlona na Planet TV.

Planet Tv

Marjanca Polutnik Meri je prava terminatorka tega šova. Lepa, seksapilna, samozavestna, neskončno vzdržljiva in osredotočena na končno nagrado.

Bori se kot levinja. V dolgih tednih snemanja najbolj naporne oddaje, kar smo jih kdaj videli na naših kanalih, je Marjanca na poligonih v Dominikanski republiki iz dneva v dan pometala s sotekmovalci in osvojila kar pet medalj.

Tako dobra je, da si z njimi niti ni rabila reševati glave v izločitvenih tekmah, zato jih bo po koncu projekta prinesla v Slovenijo, za spomin na verjetno najbolj nenavadno izkušnjo v svojem življenju.  

Marjanca, ki so ji v zadnjih tednih pripisali tudi nekaj konkretnejšega spogledovanja s postavnim sotekmovalcem Frankom Bajcem, se je že nekaj časa ukvarja z osebnim trenerstvom, pa tudi s promocijami. 

Sicer pa 25-letnica prihaja iz Šentjurja, nekoč je  trenirala tenis in kikboks, zdaj se bolj posveča osebnemu trenerstvu, ukvarja pa se tudi z manekenstvom. Pred leti je pozirala za slovensko izdajo revije Playboy, za ravnovesje telesa in duha pa redno skrbi z meditacijo.

"Mlada sem, polna energije, kdaj, če ne zdaj," je svojo odločitev, da se udeleži Exatlona komentirala pred potovanjem na ono stran luže. Zdaj si je priborila mesto v finalu.

Odločilna bitka je torej še pred njo, navijači pa lahko med čakanjem na razplet uživajo v noro atraktivnih fotografijah z njenega Instagrama, kjer ji sledi več kot 28 tisoč ljudi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta