(VIDEO) Franko Bajc v oddaji odprl skrivnostno kuverto in od družine izvedel novico, ob kateri je zajokal

21.10.2021 10:30
Exatlon na Planet TV prinaša tudi zelo čustvene trenutke. Tokrat solz ni mogel krotiti kleni Franko Bajc.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Sedmi teden v napornem Exatlonu na Planet TV je povsem v znamenju modre ekipe Jadran, ki je dobila vse tri tekme na poligonu. Kljub vsemu so imeli v taboru rdeče ekipe razlog za veselje, saj je njihov tekmovalec Franko Bajc prejel pismo od doma, ki ga je ganilo do solz. Oddajo snemajo v Dominikanski republiki in domotožje med tekmovalci je seveda veliko. 

Planet Tv

Preden so se tekmovalci podali na poligon Sršenje gnezdo, kjer jih je tokrat čakala tekma za bonus, je bilo zelo čustveno v baraki ekipe Triglav, saj je Franko Bajc končno odprl pismo, ki mu ga je pred odhodom v Dominikansko republiko dala sestra in mu naročila, naj ga odpre na ta datum. Preden je Franko odprl pismo, se je s sotekmovalci veliko šalil, kaj bi utegnilo pisati v pismu, ko pa ga je začel prebirati, so ga kmalu premagale solze sreče.

Planet Tv

Sotekmovalcem je čez nekaj trenutkov obelodanil: "Stric bom!"  Franko je v izjavi povedal, da si lahko predstavlja, koliko sreče je ta novica prinesla njegovi družini. "Si predstavljam, kako srečni so doma in prav vidim očeta s solzami sreče, podobno kot jaz zdaj," pravi.

Veselje v rdeči ekipi Triglav pa ni trajalo dolgo, saj so po dveh visokih zaporednih porazih doživeli še tretjega. Tokrat v tekmi za bonus. Začeli so sicer dobro in vodili že z 2:0, nato pa je Jadranu uspelo vzpostaviti ravnovesje, kmalu zatem pa so modri nabrali tudi nekaj prednosti. Ko je bilo že videti, da bo Jadran tudi tokrat zanesljivo in visoko zmagal, se je Triglav začel nevarno približevati, a do popolnega preobrata kljub vsemu tokrat ni prišlo. Jadran je na koncu še tretjič zapored slavil. Končni rezultat je bil 10:7. Tekmovalci ekipe Jadran so po še eni odlični predstavi na poligonu odločeni, da bodo teden zaključili brez poraza.

Planet Tv

Modra ekipa si je z zmago priborila točko prednosti pred tekmo za obstoj, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu. Poražena ekipa nocojšnje preizkušnje bo morala dva svoja tekmovalca poslati v izločitveni dvoboj, po katerem mora eden zapustiti tekmovanje za 50 tisoč evrov. Tokrat so za izpadanje v obeh ekipah na vrsti fantje.

Planet Tv
Planet Tv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta