(FOTO) Dolga leta se je prepiral z ženo in bil odvisen od spolnosti, zdaj se med zvezde vzpenja njegova lepa hči

D.Ži
23.11.2021 09:15

West Duchovny je hči nekdanjega igralskega para Davida Duchovnyja in Tee Leoni, mlada igralka se počasi prebija med hollywoodsko smetano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

David Duchovny in Tea Leoni leta 1997. 

Profimedia

Mlada igralka West Duchovny je zvezda nove serije Resnična zgodba, ki bo kmalu premierno predvajana na Netflixu. Pred fotografe je stopila na uradni premieri v New Yorku. 22-letna West je javna osebnost že skoraj vse življenje, razlog za to pa sta njena slavna starša.

West Duchovny je odrasla v zares očarljivo mlado žensko. 

Profimedia

Hčerka nekdanjega igralskega para Davida Duchovnyja in Tee Leoni je imela zadnje čase polne roke dela, poleg serije Resnična zgodba pa bo nastopila tudi v novem projektu "Painkiller", ki bo izšel prihodnje leto. Starša jo podpirata pri gradnji kariere, in ker sta oba uspešna igralca, ima za seboj dobra mentorja za hollywoodsko življenje.

David Duchovny z otrokoma leta 2010.

Profimedia

David in Tea sta se poročila maja 1997 in spočela dva otroka. Poleg West imata tudi sina Kyda Millerja Duchovnyja. Razšla sta se leta 2008, ko je v javnost pricurljala zgodba, da je David odvisen od seksa in se zdravi, a leto pozneje sta svoji ljubezni dala drugo priložnost. Igralec je ženo medtem varal z madžarsko teniško inštruktorico Edit Pakay, in čeprav je Tea poskušala vse preboleti, sta se nekaj let pozneje tudi uradno ločila.

West Duchovny

Profimedia

Nekdanji par je ostal v dobrih odnosih, večkrat se v javnosti pojavita skupaj. Takoj po ločitvi ni bilo vse tako super, prepirala sta se več let, preden sta se dogovorila, kako ločitev izpeljati. Leonijeva je v intervjujih povedala, da se z Davidom slišita vsak dan, ker sta starša, ki skupaj vzgajata otroka, verjame, da sta se pravočasno odločila za ločitev. Prizna, da ga je sprva obrekovala, a pravi, da je potrebovala nekaj časa, da so se težka čustva polegla. 

Kultna dvojica Dosjejev X. David Duchovny in Gillian Anderson. 

Profimedia

"David mi je dal dve največji darili na svetu, to sta najina otroka. Vem samo, da ga nikoli ne bi mogla sovražiti. Vedno se imava rada, ne glede na to, kaj se greva, in obožujeva svoja otroka," je Tea nekoč povedala medijem.

O West Duchovny se bo v Hollywoodu še veliko govorilo. 

Profimedia

David Duchovny je občinstvo osvojil z vlogo Foxa Mulderja v uspešnici Dosjeji X, gostoval je tudi v priljubljeni seriji Seks v mestu, ena njegovih najbolj opaznih vlog pa je bila v seriji Californication, v kateri je šest sezon igral Hanka Moodyja. Pred tremi leti je napovedal, da prekinja svojo igralsko kariero, da bi se posvetil pisanju in petju. Svojo zadnjo vlogo je odigral v 11. sezoni serije Dosjeji X.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta