(FOTO) Kaj se dogaja z zvezdnikom Prijateljev? V tako slabi formi ga še nismo videli, deluje zanemarjeno in utrujeno

D.Ži
04.05.2022 09:36

Nekaj ni v redu. Svoj čas vsestransko oblegani igralec je danes le še bleda senca samega sebe. Ni ostalo neopaženo, da tudi vse bolj nerazločno govori.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralca Matthewa Perryja, ki se ga najbolj spomnimo po vlogi Chandlerja v seriji Prijatelji, so te dni opazili na Beverly Hillsu.

Profimedia

Bil je v družbi rjavolaske, od katere se, sodeč po fotografijah, v zadnjem času ne loči. Prvič so ju skupaj opazili prejšnji mesec. Matthew je prišel v mesto v široki majici in hlačah.

Profimedia

Številni njegovi oboževalci na družbenih omrežjih pišejo, da ga sprva niso prepoznali. Medtem ko nekateri komentirajo, kako je igralec videti zelo sproščeno, so drugi komentirali, da je videti že kar preveč razpuščeno in zanemarjeno.

Profimedia

Oboževalci že nekaj časa zaskrbljeno opazujejo, kaj se z njim dogaja, saj ni videti v prav dobri formi. Med snemanjem posebne oddaje o seriji Prijatelji je zelo nerazločno govoril, skozi leta smo brali tudi o njegovih domnevnih težavah z alkoholizmom. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta