(FOTO) Kaj se je zgodilo s Kim Basinger? Svojčas ene najbolj vročih igralk že dolgo nismo videli

D.Ži
29.04.2022 10:27

Kultna lepotica s konca minulega tisočletja danes živi stran od javnosti. Družbi in filmom se že dolgo izogiba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kim Basinger danes živi precej nezvezdniško življenje. 
Profimedia

Ena najbolj znanih hollywoodskih igralk 20. stoletja, danes 68-letna Kim Basinger, je leta 1983 zaslovela kot Bondovo dekle v filmu Nikoli ne reci nikoli, ki ji je prinesel status seks simbola.

Profimedia

In medtem ko je bila nekoč najbolj zaželena igralka na sceni in več kot dobrodošel obraz na vseh pomembnih dogodkih, se je zadnja leta povsem umaknila iz javnosti, tudi v filmih je ne vidimo več.  

Profimedia

V skupnem intervjuju s hčerko Ireland Baldwin je razkrila, da je razlog za skrivanje motnja, s katero se bori že vrsto let. Gre za agorafobijo, strah pred odprtimi prostori. 

Profimedia

"Spet sem se morala naučiti voziti avto in leta sem se bala voženj skozi predore," je povedala v oddaji Red Table Talk.

V filmu Nikoli ne reci nikoli leta 1983.
Profimedia

"Zaradi vsega sem bila živčna in vse mi je postalo velika težava. Nisem hotela zapustiti hiše," je povedala in poudarila, da je bila zaradi tega nenehno izčrpana.

Profimedia

Medtem ko se je družabnim dogodkom izogibala, so Basingerjevo v zadnjih letih večkrat opazili paparaci, nazadnje januarja letos, ko je večerjala s fantom Mitchem Stoneom, s katerim je v zvezi od leta 2014. Fotografije so potrdile, da ljubezen med njima še traja, čeprav ju niso skupaj videli od leta 2018, kar je sprožilo govorice o razhodu. Preden sta se zaljubila, je bila igralka Stonova stranka, saj dela kot frizer slavnih.

Profimedia

Kim se je zadnja leta prepustila tudi čarom lepotne kirurgije, je redna uporabnica pomlajevalnih tretmajev z botoksom, prestala je tudi številne druge popravke, ki so prispevali h koncu njene hollywoodske kariere. V nekem intervjuju je dejala, da ji je status seks simbola škodoval, saj so ji z leti vse redkeje ponujali vloge.  

Profimedia

Med letoma 1993 in 2002 je bila poročena z igralcem Alecom Baldwinom, s katerim ima hčerko Ireland, pred tem pa je bila poročena z umetnikom ličenja Ronom Snyderjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta