(FOTO) Poglejte, kako je danes videti nekoč ena najbolj vročih igralk: Le redko se še pokaže v javnosti

D.Ži
09.11.2021 07:44

Kim Basinger je včasih veljala za eno najbolj iskanih igralk in eno najljubših gostij na pomembnih družabnih dogodkih, zadnja leta pa jo videvamo le še tu in tam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najbolj znanih hollywoodskih igralk 20. stoletja, danes 67-letna Kim Basinger, je v 80-ih letih zaslovela kot Bondovo dekle v filmu Nikoli ne reci nikoli, ki ji je prinesel status seks simbola.

Profimedia

Svoj čas je veljala za najbolj iskano filmsko igralko in eno najbolj zaželenih gostij na pomembnih družabnih dogodkih. Zadnja leta se pred javnostjo vztrajno skriva, tudi na filmskem platnu je že dolgo nismo videli.

Profimedia

Pa vendar so jo prežeči paparaci ujeli. Zgodilo se je pred telovadnico v Los Angelesu, kjer že vrsto let skrbi za svojo formo. 

Profimedia
REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!

Zaradi neurejenih, razmršenih las igralke na fotografijah ni lahko prepoznati, sledi na njenem obrazu pa so pustili številni radikalni estetski posegi, ki jih je opravila v zadnjih letih. Prepogosto pomlajevanje z botoksom, polnili in drugi posegi so močno zredčili tudi ponudbe za sodelovanja v filmih.

Profimedia

Tudi sama se želi javnosti kazati čim manj, saj meni, da bi njena podoba v zrelih letih povsem uničila legendarni status seks simbola. V spominih gledalcev želi ostati večno mlada. 

Profimedia

Med letoma 1993 in 2002 je bila Kim poročena z Alecom Baldwinom, s katerim imata hčerko Ireland. Igralec trenutno preživlja težko obdobje, saj je na snemanju filma Rust po nesreči ubil snemalko Halyno Hutchins.

Profimedia

Pred njim je bila Kim poročena z umetnikom ličenja Ronom Snyderjem, o njenem ljubezenskem življenju pa po ločitvi od Baldwina vemo le malo.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta