(FOTO) Kam je gledal Mario? Lorella presenetila z dekoltejem do popka

D.Ži
12.07.2021 09:45
Minule Melodije morja in sonca si bomo zapomnili tudi po razburljivi modni reviji, ki nam jo je pripravila voditeljica.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleš Rosa

Če ste vsaj za hip spremljali sobotne Melodije morja in sonca, kjer je na koncu s skladbo Ples v dežju slavila Tatjana Mihelj, potem vam je skoraj zagotovo pogled tu in tam ušel v dekolte Lorelle Flego. Priljubljena voditeljica, ki je tokrat festival že desetič odvodila z Mariem Galuničem, je spet pripravila pravo modno revijo. Ena obleka je bila lepša od druge, ob koncu večera je presenetila celo z rdečo kreacijo, ki je prekinila niz njej tradicionalno zelo ljube beline. A rdeča obleka ni tista, ki je pritegnila največ pozornosti. 

Vse oči so že na začetku festivala bile uprte v čudovito večerno lesketajočo obleko, ki jo je spremljal najgloblji dekolte, ki smo ga na Flegovi kadarkoli videli. Modna mačka je izbrala obleko, katere dekolte je segal skoraj do popka. In pogled je bil impresiven.

Zen

Očitno ponosna na svoje čare je Flegova pozornost na dekolte pritegnila kar sama, saj je nič hudega slutečega Galuniča ošvrknila z besedami: "Kaj me tako gledaš, saj nimam marende v dekolteju."  Malice tam sicer res ni imela, zato pa toliko vsega drugega. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta