(FOTO) Pretresljivo! Igralka Kristen Stewart je čisto zares videt kot princesa Diana

D.Ži
28.01.2021 10:10
Nastaja nov film o življenju in družini pokojne princese Diane in zdi se, da ustvarjalci z izbiro glavne vloge ne bi mogli bolj zadeti v polno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Diana med obiskom Vancouvra leta 1986.
Profimedia

V javnost je prišla prva fotografija, na kateri vidimo igralko Kristen Stewart v vlogi princese Diane. Gre za prizor iz nastajajočega filma Spencer. Kristen je pozirala v rdečem suknjiču, s črnim klobukom, dopolnjenim s kratko tančico in ujemajočo bluzico. Oprava je mnoge spomnila na tisto, ki jo je leta 1986 nosila princesa Diana, ko je obiskala bolnišnico v angleškem Sheffieldu. 

"Pa saj se šalite, misli sem, da je na fotografiji prava princesa Diana", "Potreboval sem dve minuti, da sem dojel, da je to Kristen", "Neverjetno, kako zelo sta si podobni", je le nekaj od navdušenih komentarjev. 

Princesa Diana in princ Charles
Profimedia

Snemanje filma je steklo pred nekaj tedni, poteka pa v Veliki Britaniji in Nemčiji. Če bo šlo po načrtih, bodo potencialno uspešnico posneli do konca leta, premiera pa je predvidena za leto 2021, ko se bodo po vsem svetu spomnili 25-letnice smrti priljubljene princese. Režiser filma je Pablo Larrain, scenarist pa Steven Knight, ustvarjalec uspešne serije Peaky Blinders.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta