(FOTO) Razvratni večer! Vražje dame zavzele mariborski Feniks in tam doživele šok

Denis Živčec Denis Živčec
28.10.2021 11:00
Zvezdnice razvpitega planetovega šova so na provokativni kabarejski zabavi, ki sta jo gostila Nika in 6Pack Čukur izvedele, da se jim pridružuje sedma vražja dama. Sumimo, da bo okoli "nove ščuke v ribniku" še pestro.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vražje dame so v seksi kabarejskem večeru uživale in na koncu tudi zaplesale. In potem je prišla sedma.
Marko Pigac/mp Produkcija

Vrata pekla so ta večer vodila naravnost v mariborski Feniks. Tako bi lahko zapisali v šali, saj je lokal v spodnji etaži Mariboxa postal ekstravagantno prizorišče zelo posebne epizode planetovega šova Vražje dame, The Real Housewives Slovenija. Gostitelja Nika Čukur, ena od vražjih dam, in 6Pack sta napela svoje mišice, tako kot to običajno naredita, kadar s svojim podjetjem Showroom events pripravljata izvirne dogodke, na katerih predstavljata inovativne načine zabave in druženja. Svojih pet "sovraginj" je Nika povabila na kabarejski večer Dance Again - VIP Edition, ki se je kaj kmalu razvil v druženje z erotičnim nabojem, ob katerem je kdo tudi zardel.

Nika Čukur s še vročo ploščo svojega moža.
Marko Pigac/mp Produkcija

Lokal, v katerem Čukurjeva vsake toliko izpeljeta kak glamurozen projekt, so napolnili šik  gostje, tudi kar nekaj znanih obrazov je bilo med njimi, na odru pa so se vrstili plesalci, pevci, artisti in celo pianist. Igrali so se z ognjem, tu in tam odvrgli kak kos oblačila, vsake toliko je oder prevzel kar Nikin vražji mož. Večer odrskega razvrata so dopolnile kulinarične kreacije Slaviše Amidžića, ki je glavno jed postregel kar na keramičnih ploščicah s podobo 6Packa, verjetno najbolj znanega keramičarja v tem delu sveta.

Iz minute v minuto je temperatura na zabavi naraščala. 
Marko Pigac/mp Produkcija

A glavnina pozornosti je v razvratni noči, ki je sicer potekala po pravilih PCT, seveda pripadla zvezdnicam šova, ki so vidno uživale in na koncu na odru celo zaplesale.

Carmen Osovnikar. Ženska globokih vpogledov. 
Mp Produkcija

Gostiteljica Nika je bdela nad dogajanjem, markantna Carmen Osovnikar je v zapeljivo oprijeti obleki šarmantno "minglala" z gosti, Gordana Grandošek Whiddon je zadovoljno opazovala, kako so številne gostje blestele v kreacijah njene znamke GGW Designs, dobro so se v mariborsko party vzdušje vklopile tudi njihove ljubljanske kolegice Pika Zrim, Andreja Medvedič in Špela Kastelic, urejene v hollywoodskem slogu. Potem pa presenečenje večera, ki ga dame niso pričakovale. Topla dobrodošlica ali hladen tuš hkrati. Planet TV je dame presenetil s prihodom sedme članice vražjega kluba.

Vražja debata. Andreja Medvedič, Carmen Osovnikar in gostiteljica Nika Čukur. 
Marko Pigac/mp Produkcija

Kak zaledenel obraz in boleč, a vljuden nasmeh je pospremil prihod nove vražje dame, spletne vplivnice Katarine Benček. Prišla je v izrazito seksi obleki, za katero se je zdelo, da je povsem prosojna, in s fantom prisedla k šesterici. Tekom večera je po Feniksu zakrožila govorica, da še ni tako daleč dan, ko so jo slišali reči, da nikoli ne bi sodelovala v takšnem šovu, medtem pa jo je televizijsko vabilo očitno vendarle premamilo. Hitro se je vživela v vzdušje in tudi sama na koncu zaplesala. Koliko simpatij in antipatij znotraj vražjega kluba ji bo namenjenih, bo jasno kmalu.

Gostiteljica Nika Čukur in navihana Ula Furlan.
Marko Pigac/mp Produkcija

In kdo je Katarina Benček?

Nova vražja dama! Katarina Benček in njen fant Marko Pavlovič. (foto: Marko Pigac/mp Produkcija)
Marko Pigac/mp Produkcija

35-letna Ljubljančanka je diplomirala na ekonomski fakulteti v Ljubljani in je ena najuspešnejših slovenskih vplivnic. Na Instagramu ji sledi več kot 51 tisoč ljudi. Od nekdaj rada potuje, svojo strast do potovanj pa je spremenila tudi v uspešen posel. Rina, kot jo kličejo prijatelji, zase pravi, da je digitalni nomad. Kako svobodnega duha je ta nestanovitna blondinka, pove tudi dejstvo, da je leta 2018 čez noč sprejela odločitev, da gre v svet.

Vražja soproga. Plesalec Trent Whiddon in reper 6Pack Čukur.  
Marko Pigac/mp Produkcija

Spakirala je kovčke in se najprej ustavila na Baliju, kjer je začela razvijati svoj posel - influencerstvo in od takrat je njen instagram sedaj poln objav iz najbolj luksuznih počitniških destinacij z vsega sveta. Dom si je s partnerjem Markom, s katerim sta par tudi poslovno, ustvarila v stanovanju, družinski hiši v okolici Ljubljane, je velika ljubiteljica živali in z Markom se jima je pred kratkim pridružila labradorka Nala, ki je ime dobila po levinji iz risanke Levji kralj. 

Diva! Gordana Grandošek Whiddon je s svojimi kreacijami GGW Design oblekla kar nekaj gostij.  
Marko Pigac/mp Produkcija

Katarina, ki tudi sicer slovi po tem, da je brez dlake na jeziku in vedno odkrita, je pred leti razburkala sceno s knjigo Lublanska izpoved, v katerih je sočno opisala ljubljansko nočno življenje, svet kriminala, droge, seksa, prevar in ljubezenskih spletk.

Čedna dvojica. David Klobasa, svetotrojiški župan, in Kim Božič, atraktivna lastnica butikov Allegria.
Marko Pigac/mp Produkcija
Ravno prav ogreta vražja Špela Kastelic in influencer Felix Fox. 
Marko Pigac/mp Produkcija
Nika Čukur, Gordana Grandošek Whiddon in Pika Zrim. 
Marko Pigac/mp Produkcija
Gledalci so imeli res veliko za videti. 
Marko Pigac/mp Produkcija
Tako zelo zaljubljena. Melita Pipuš in John Denhof, predsednik uprave NKBM. 
Marko Pigac/mp Produkcija
Na kuharske strune vražjega večera je godel chef Slaviša Amidžić. 
Marko Pigac/mp Produkcija
Katarina Benček, nova vražja dama, je svojo premiero proslavila s plesom in zelo provokativno obleko. 
Marko Pigac/mp Produkcija
Vražja "čaga na puno".
Marko Pigac/mp Produkcija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta