Hrvaški filmski igralec se je oglasil po tragičnem incidentu Aleca Baldwina: Tega me je najbolj strah, ko snemam

Vanessa Čokl
22.10.2021 17:32
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alec Baldwin. Fotografija je ilustrativna. 
Reuters

Po tragediji na snemanju novega filma, ko je ameriški zvezdnik Alec Baldwin nevede s pištolo rekvizitom do smrti ustrelil snemalko, še enega člana filmske ekipe pa poškodoval, se je na facebooku oglasil hrvaški filmski igralec Asim Ugljen.   

Alec Baldwin. Fotografija je ilustrativna. 
Reuters

"Zelo zelo velikokrat sem na snemanjih streljal. Res zelo velikokrat. In tepel. Nikoli, ampak res nikoli, mi ni bilo prijetno. Strašno se bojim akcijskih scen, v katerih streljam, tepem, zabadam. Misel, da nekomu pade las z glave zaradi moje nepazljivosti, je zastrašujoča," je objavil 38-letni Ugljen.    

Tudi sam je bil nekajkrat ranjen v takšnih scenah, nadaljuje igralec. "Zaradi napake na snemanju imam uničen živec na palcu desne noge in vem, da je človeku, ki mi je to nehote storil, še danes neprijetno. To, kar se je zgodilo Alecu Baldwinu, je moj največji profesionalni strah. Vsakič, ko se dotaknem sprožilca, mi ni vseeno. In pogosto se ga dotaknem."    

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta