Ogorčeni gledalci nad Darjo Gajšek: "A obstaja še bolj neprimerna in predrzna obleka za tako oddajo?"

D.Ži
28.02.2022 11:25

Koliko prsnega koša prenese javni zavod? Voditeljica Zimskega pozdrava s svojo na novo odkrito strastjo do globokih dekoltejev dviga prah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Ne glede na to, kako zelo že imate radi kakovostno slovensko narodno-zabavno glasbo, med ogledom oddaje Zimski pozdrav na TV Slovenija zadnje čase v glavnem opazite predvsem golo kožo. In skoraj nemogoče je pozornost preusmeriti na kar koli drugega, pa če se še tako trudite. Kurenti zimo šele odganjajo, voditeljica Darja Gajšek pa se je že davno razpela na polno in v studiu dviguje temperaturo. No, očitno pri nekaterih tudi jezo, saj se njena na novo prebujena ljubezen do globoko dekoltirane mode ne zdi simpatična prav vsem. 

Ko smo jo še gledali v vlogi sovoditeljice modrijana Blaža Švaba v Slovenskem pozdravu, je bilo vselej jasno, da je Gajškova čedna ženska, ki pa pri pritegovanju pozornosti bolj stavi na simpatičen nasmeh kot pa telesne atribute in globoke izreze. Oddajo so vmes ukinili, Gajškova je za nekaj časa izginila z ekranov, vmes smo izvedeli, da zna igrati tudi na harmoniko, zdaj pa se je v oddajah Pozdrav, ki vedno nosijo ime po aktualnem letnem času - trenutno gledamo Zimski pozdrav -, vrnila v naše dnevne sobe. In to tako, da nekateri bolj zadržani gledalci in gledalke svojim mlajšim z roko zakrivajo oči.

Tako vsaj razberemo iz niza ogorčenih spletnih odzivov, v katerih gledalci razpravljajo, kdo za vraga Gajškovo oblači v tako provokativna in razkrivajoča oblačila. 

Oddaje se vrstijo, dihjemajoči dekolteji in nenavadni kroji tudi, gledalci pa skeptično opazujejo, koliko prsnega koša prenese javni zavod. "Sori, tole je bilo totalno neokusno za tak tip oddaje na nacionalki! Razočarali ste me", "A obstaja še bolj neprimerna in predrzna obleka za tako oddajo?", "Darja tvoj stajling mi ni niti malo všeč" se le nekateri od komentarjev na voditeljičine modne podvige.

Nekateri se sprašujejo, kdo jo oblači v prešite odeje, in svetujejo, naj menja stilistko. No, ne manjka niti tistih, ki jim je Darjin novi modni ekshibicionizem zelo všeč in se jim zdi seksi drzen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta