Umrl eden najbolj priljubljenih zvezdnikov serije Seks v mestu. Dočakal je samo 57 let

D.Ži
22.09.2021 09:00
Willie Garson je izgubil bitko z rakom trebušne slinavke. Njegova najbolj znana vloga je tako postala njegova zadnja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Willie Garson and Sarah Jessica Parker leta 2007.
Profimedia

Žalostna novica za oboževalce kultne serije Seks v mestu, ki prav te dni dobiva svoja nova nadaljevanja. Umrl je komaj 57-letni Willie Garson, ki se je v televizijsko zgodovino zapisal z vlogo Stanforda Blatcha, gejevskega prijatelja glavnih štirih akterk serije, še najbolj pa Carrie. Videli smo ga tudi v obeh filmih, ki sta nastala po izteku serije. Usoden zanj je bil rak trebušne slinavke. Z boleznijo se je boril skrivaj, a najbližji prijatelji in kolegi so vedeli. 

Garson in njegov filmski mož Mario Cantone. 
Profimedia

Igral je karikiranega geja, a v resnici je bil heteroseksualec, ki je zagovarjal posvojitve. Njegov užaloščeni sin Nathen se je očetu poklonil z zapisom: "Vesel sem, da si lahko svoje pustolovščine delil z mano in dosegel tako veliko. Ponosen sem nate. Vedno te bom imel rad, a mislim, da je čas, da se sam odpraviš na pustolovščino. Vedno si bil najmočnejši, najbolj smešen in najpametnejši človek, kar sem jih poznal."

Pretreseni so tudi člani ekipe, ki nove dele serije s podnaslovom "And Just Lite That ..." te dni snemajo v New Yorku.  "Willie Garson je bil tako v resničnem življenju kot na ekranu predan prijatelj in svetla luč za vse, ki so se gibali v njegovem vesolju. Ustvaril je enega najbolj priljubljenih HBO-jevih likov in bil del naše družine skoraj 25 let," so zapisali.

Vidno shiranega Garsona so večkrat opazili tudi na prizorIšču snemanja novih delov serije. 
Profimedia

Ker so Garsona opazili na prizorišču snemanja novih delov, bodo ti tako očitno postali njegovo poslednje televizijsko delo. Poslovil se je torej s svojo najbolj znano vlogo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta