(VIDEO) Spremljate serijo Gospod profesor? Kar nekaj mladih igralcev je otrok znanih Slovencev

A.L.
14.02.2022 10:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

V novi slovenski seriji Gospod profesor, ki je navdušila mnoge, poleg že uveljavljenih igralskih imen sodeluje tudi precej svežih obrazov. Med tistimi, ki so se preizkusili v vlogi dijakov, je tudi nekaj otrok znanih slovenskih igralk in igralcev.

16-letni Lovro Žunić, ki v seriji upodablja dijaka Roka, je sin igralke Vesne Pernarčič in njenega bivšega moža. Lovro je v preteklosti že dobil manjšo vlogo v celovečercu Pojdi z mano in v seriji Mame, v kateri sta s starejšim bratom Filipom igrala sinova Tijane Zinajić.

Mila Fürst, ki igra Katjo, je hči igralca Uroša Fürsta in njegove bivše žene Lije Pogačnik. Milo so gledalci spoznali še kot zelo mlado dekle v filmu Lahko noč, gospodična. 

V seriji Gospod profesor je vlogo dijaka Martina prevzel Ivan Vastl, ki je v preteklosti eno glavnih vlog že imel v mladinskem filmu Pojdi z mano. Sicer pa je Ivan sin Matije Vastla, ki se ga mnogi spomnijo po glavni vlogi v seriji Življenje Tomaža Kajzerja, trenutno pa v seriji Gospod profesor igra moža Tine Vrbnjak oziroma profesorice Klavdije. Mama Ivana Vastla je igralka in režiserka Tijana Zinajič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta