(VIDEO) Voditeljica slovenske informativne oddaje šokirala s pevskim nastopom

D.Ži
22.02.2021 09:35
V šovu Kdo si ti? so se pod maskami skrivali Alya, Matjaž Javšnik in Valentina Plaskan.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skrivnostna pojoča slika je pošteno namučila člane zvezdniških ekip. 
Planet Tv

Če se je sprva komu ideja o oddaji, v kateri znani Slovenci pojejo pod ogromnimi maskami, zdela čudaška, če ne že kar trapasta, je zdaj že jasno, da gre za eno najbolj napetih in izvirnih oddaj, ki gledalcem ne pusti dihati do trenutka, ko pade zadnja maska. Presenečenja so toliko večja, ker pod maskami ne pojejo zgolj pevci, temveč tudi igralci, voditelji in očitno še marsikdo drug. 

Nihče ni ugotovil, da je pod masko slike Valentina Plaskan, voditeljica informativne oddaje Planet 18. 
Planet Tv

Drugi del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je poskrbel za nova razkritja. Že v petek sta zvezdniški ekipi razkrili masko laboda, pod katero se je skrivala pevka Alya, v nedeljo pa sta za novi presenečenji poskrbela igralec Matjaž Javšnik v vlogi babuške in voditeljica Valentina Plaskan kot slika, kar je bil eden najbolj nepričakovanih trenutkov, saj prav nihče v oddaji ni posumil, da voditeljica osrednje informativne oddaje na Planet TV tako suvereno prepeva francoske popevke, pa tudi mnogo bolj mračne komade. V polfinale je odšla skrivnostna maska pande.

Z novim imitatorskim nastopom je v šov gledalce znova povedel tudi voditelj, mojster preobrazb Klemen Slakonja. Dve zvezdniški ekipi (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog), ki skupaj z gledalci ugibata, kateri znani obrazi se skrivajo pod maskami, sta tokrat pravilno uganili le eno od treh razkritih mask, zmagovalna ekipa Triglav, kot so se poimenovali Zvezdana Mlakar, Miha Hercog in Jasna Kuljaj, pa je tisoč evrov namenila Karitasu Celje.

Tokrat so se na odru zvrstile maske laboda, umetniške slike, pande in babuške, ki so znova navdušile z domiselnimi nastopi. Čeprav sta ekipi menili, da se pod masko laboda skriva Regina, pa je pod njo presenetila pevka Alya. "Zelo je zabavno, hkrati pa res, res težko, ker ne moreš dihati, saj je izjemno vroče," je po nastopu strnila vtise Alya. "Super ekipa je tu, ki zelo lepo skrbi za nas, tako da smo se res počutili v varnih rokah," dodaja.

Pod masko babuške se je medtem skrival igralec Matjaž Javšnik, ki je za to priložnost prvič stopil v visoke petke. "Ko so rekli, da je to šov, kjer bom moral tudi peti, sem si rekel, da se samo enkrat živi. In če si preresen, življenje zamudiš," je svoje razloge za sodelovanje v šovu pojasnil Matjaž, ki sicer meni, da nima talenta za petje.

Umetniška slika pa je zakrivala Valentino Plaskan, voditeljico informativne oddaje Planet 18, ki jo je širše občinstvo najprej spoznalo v igralski vlogi v priljubljeni Eni žlahtni štoriji. Ekipi je presenetila s svojimi drznimi glasbenimi nastopi, a ju tudi povsem zmedla, saj so stavili na napačna imena. "Upam, da bodo maske čim prej postale neka daljna preteklost, ki smo jo uspešno premagali, in da bodo obstajale samo še v takšnih kontekstih, kot je ta šov – v funkciji tega, da nas nasmejijo, ne razjezijo," je povedala Valentina po nastopu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta