(VIDEO) V Mali terasi odmevalo: "Okužila si mene, v prsih me boli, v tebi so bili kitajski virusi ..."

M.R.
08.03.2020 10:48

V sinočnji satirični oddaji Kaj dogaja? na TV Slovenija so včeraj v rubriki Mala terasa priredili pesem slovenske skupine Game Over. Pridružili so se tako številnim glasbenikom, ki so se že šalili in s svojimi skladbami tudi opozarjali na pojav koronavirusa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V rubriki se vsak teden lotijo aktualne tematike, ki jo obdelajo tako, da priredijo besedilo znane slovenske pesmi, izvedba pa je prepuščena imitatorju Tilnu Artaču in glasbeniku Igorju Bračiču. Tokrat se jima je pridružil še voditelj in igralec Klemen Slakonja
Izbrali so si pesem "Ubila si del mene", besedilo pa krepko priredili. "Okužila si mene, v prsih me boli, v tebi so bili kitajski virusi," so začeli prvi verz. 
Pesem govori o moškem, ki je naredil vse, da bi se izognil bolezni, a nato je klonil zardi lepe mladenke. "Prišla si iz Milana, zvečer vsa nažgana, direkt v mojo posteljo. Zjutraj, ko si vstala, si vame zakašljala in takrat sem fasal jo, koronico," nadaljujejo. "Zdaj ležim in se tresem, švicam k' konj, zdravila še ni, vse je zastonj." 
Na koncu pa so še svetovali: "Če vročino imaš, če kašljaš, če te vse boli, ne hodi na trolo, ostani doma. Pokliči ga. Zdravnika osebnega. Če slutiš, da si okužen, pejt na testiranje. 16 vstopnih točk nikol' se ne zapre. Bris bojo ti vzeli, ne skrbi, ne boli. Zbogom v karanteno ..." 
{embed_youtube}https://youtu.be/2JkpFI1dn18{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta