(FOTO) Prepoznate članico nekoč ene najbolj vročih skupin? Razkrila je svojo žalostno zgodbo

D.Ži
04.01.2022 11:23

Andrea Corr je nekoč z brati in sestrami osvajala lestvice, nato pa utonila v pozabo. Medijem je razkrila svojo trnovo pot do materinstva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka nekoč sila priljubljene irske skupine The Corrs, 47-letna Andrea Corr, te dni uživa na Barbadosu, med sprehodom po plaži pa so jo ujeli paparaci.

Profimedia

Čeprav jo je bilo sprva težko prepoznati in se je skušala skriti za sončnimi očali in pod klobukom, je izkušen fotograf članico skupine, ki je nekoč nanizala številne uspešnice, prepoznal in nekaj časa opazoval njeno sproščanje. 

Profimedia

Andrea je svojo osupljivo postavo pokazala v rdečem bikiniju in mnogi se strinjajo, da se ni postarala niti za dan, odkar se je pred mnogimi leti glasbeno upokojila.

Profimedia

Pred časom je pevka v medijih opisala svojo borbo s neplodnostjo. O mučni poti do materinstva je spregovorila v intervjuju in razkrila, da je po petih splavih mislila, da nikoli ne bo postala mama.

Profimedia

K sreči ima z možem Brettom Desmondom dva otroka, o splavih je takrat javno spregovorila prvič.

Profimedia

Andrea je v 90-ih zaslovela z brati in sestrami v zasedbi The Corrs. Prodali so več kot 40 milijonov albumov po vsem svetu, mnogi pa se še vedno spominjajo njihovih uspešnic Breathless, Runaway in Dreams.

Profimedia

Skupina že deset let ni aktivna, saj so se člani posvetili družini. Zadnji studijski album so izdali pred petimi leti. Album sicer ni bil tako priljubljen kot njihove prve izdaje, a The Corrs so takrat poudarjali, da še vedno uživajo na odru kot nekoč.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta