(FOTO) Še prepoznate eno prvih slovenskih misic? Te dni je praznovala 47. rojstni dan

D.Ži
14.12.2021 11:40

Če kdo išče časovni stroj, ga doma očitno skriva Janja Zupan. Zdi se, da se je desetletja sploh niso dotaknila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Izbor za mis Slovenije 2002. Od leve stojijo nekdanje zmagovalke Janja Zupan, Maja Šimec (mis Slovenije 1997) in Neda Gačnik (mis Slovenije 1999). 

Robert Balen

Ko razmišljate o najbolj markantnih slovenskih misicah, se nekaj obrazov zagotovo takoj naslika pred vašimi očmi. Rebeka Dremelj, Maša Merc, Iris Mulej, tisti z nekaj spomina z začetka devetdesetih pa se boste zagotovo spomnili nepozabne svetlolase Janje Zupan. Mnogi so v njej videli misico kot iz učbenika.

Lepa, elegantna, vselej v fotogeničnem položaju. Legendarna blondinka je zadnjega novembra praznovala 47 let, kar ji ne bi niti v sanjah pripisali, saj se zdi, da se skozi desetletja sploh ni spremenila. Le lepotna krona danes manjka na njeni glavi.

Leta 2009. Polona Golob, mis fotogeničnosti 2009, Tara Zupančič, 1. spremljevalka, Tina Petelin, mis Slovenije 2009 in Janja Gašljevič, 2. spremljevalka.

Mediaspeed

Leta 1994 je Janja Zupan osvojila naslov izbora Miss Slovenije 1994. V finale se je uvrstila prek drugega polfinala 2. septembra v Leskovcu pri Krškem, kjer je postala tudi mis diskoteke Pacific. Ples jo spremlja že vse življenje, nekoč je tudi poučevala v plesni šoli Urška.  

Izbor Miss Slovenije 2003. Od leve: Janja Zupan, Tina Zajc, Rebeka Dremelj in Maja Šimec.

Robert Balen

Visoka je 171 centimetrov in prihaja iz Ljubljane. Končala je srednjo ekonomsko šolo, izredno je študirala ekonomijo. Latinskoameriških in standardnih plesov se je učila v plesnih šolah Urška in Fredi. Leta 2004 se je poročila z dolgoletnim partnerjem, režiserjem Igorjem Gajićem. Precej aktivna je danes na svojem Instagramu, kjer njenih atraktivnih fotografij kar mrgoli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta