Koga briga pandemija: Srbske turbo zvezde za silvestrske nastope računajo tudi po 50.000 evrov

D.Ži
03.12.2020 09:37
Gostinci in glasbeniki se v Srbiji na polno pripravljajo na praznovanje novoletne noči, medtem ko vse skupaj še visi v zraku.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Čeprav je stanje s koronavirusom v Srbiji vsak dan slabše, Srbi očitno še vedno verjamejo, da bodo novo leto pričakali na splavih in v klubih. Kurir piše, da situacija okoli silvestrovega ni prav zelo drugačna od prejšnjih let in da se mnogi pevci in gosti obnašajo, kot da pandemija ne obstaja. 

Profimedia

"Noben pevec ni spustil cene nastopa za najbolj noro noč. Držijo se cen iz prejšnjih let, tudi cene vstopnic ostajajo nespremenjene. Mnogi Beograjčani so že plačali udeležbo na silvestrovanjih, čeprav je vse še negotovo. Nekateri klubi in restavracije načrtujejo novoletne zabave, a vstopnic še niso zaračunali, ponudili so le rezervacije. Gostje so torej zavzeli mize, plačali pa bodo ob prihodu. Razume se, da bodo prodajalci vstopnic kupcem vrnili denar, če zabav ne bo, pa tudi, da bodo pevci, ki so honorar sprejeli vnaprej, tega organizatorjem vrnili," pišejo Srbi. 

"Menedžer enega od klubov, ki organizira silvestrovanje na kar treh lokacijah, pravi, da so pevcem za nastope vnaprej plačali nekaj deset tisoč evrov, da pa nekateri pevci niso zahtevali plačila vnaprej," piše Kurir. Isti medij poroča, da je zvezdnica Nataša Bekvalac za svoj nastop v enem od beograjskih klubov zahtevala 25 tisoč evrov. Njena kolegica Katarina Grujić za nastop računa okoli 20.000 evrov. 

Turbofolk zvezda Đani računa 35 tisoč evrov, Rada Manojlović in Peđa Medenica naj bi za najdaljšo noč v letu zaračunala 50 tisoč evro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta