Srbski mediji razkrivajo, da naj bi Senido za pol milijona evrov izsiljevali nekdanji sodelavci

D.Ži
10.02.2021 09:16
Eni najbolj priljubljenih pevk na Balkanu so se očitno oglasili duhovi iz preteklosti. In zahtevajo denar.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Makovec

Ko si dovolj uspešen, se prej ali slej najde kdo, ki si od tvoje pogače želi odrezati kos in tokrat so se duhovi iz preteklosti oglasili Senidi Hajdarpašić, naši pevki, ki velja za eno najbolj priljubljenih na Balkanu. Senidah se te dni, kot piše srbski Kurir, ukvarja z zahtevami svojih nekdanjih sodelavcev. Želi si le miru, slednji pa od nje v zameno zanj zahtevajo pol milijona evrov. V precej izsiljevalskem tonu naj bi zahtevali, da se jim z denarjem oddolži za vse, kar so vložili vanjo, v njeno blagovno znamko in kariero v tujini. Pričakujejo torej nekakšno odškodnino. 

Za koga natančno gre, ni povsem jasno, čeprav Kurir omenja bosanska reperja Bubo Korelija in Džalo Brata. Bojda sta ji grozila že lani, ko je Senidah po opozorilu znanca, da bi lahko nekdo napadel njen avto, zapustila Sarajevo in se vrnila v Ljubljano. Kot piše Kurir, naj bi se grožnje spet začele.

Njihov neimenovan vir se nagiba k temu, da bo Senidah plačala, saj naj bi ji mir bil pomembnejši. Z nekdanjimi glasbenimi sopotniki naj bi celo dosegla kompromis, da bi jim denar lahko nakazala v več obrokih v naslednjih dveh letih. Poslovno prav lahki časi trenutno niso niti zanjo, saj zaradi pandemije in z njo povezanih ukrepov ne more koncertirati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta