(FOTO in VIDEO) Dobiva Slovenija svetovno zvezdo? Senidah obnorela tudi Švico in Avstrijo

A.L.
03.12.2019 18:11

Nova pesem je skoraj čez noč postala uspešnica, v manj kot tednu dni si je videospot na YouTubu ogledalo več kot pet milijonov ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ne samo Balkan, zdaj je slovenska pevka Senidah obnorela tudi Avstrijce in Švicarje. Pevka je namreč posnela novo skladbo z naslovom 100%, v kateri se ji je pridružil avstrijski raper Rafo Camoro. Od zdaj Senidah odkriva tudi nemško govoreče občinstvo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5dbeqKl7Y3/{/instagram}
Nova pesem je skoraj čez noč postala uspešnica, v manj kot tednu dni si je videospot na YouTubu ogledalo več kot pet milijonov ljudi, na YouTubovih lestvicah najbolj vročih skladb ta hip je v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem pristala na prvem mestu, v Črni Gori, BiH, Avstriji in Švici pa na drugem. Sicer pa Ljubljančanka že dlje časa nastopa tudi v Avstriji in Švici.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5VJkOPl9kI/{/instagram}
Pred časom je za Siol povedala, da so tam v občinstvu predvsem izseljenci iz nekdanje "Juge". "Zdi se mi, da so tam veliko bolj zavedni Balkanci kot tisti, ki še vedno živijo na Balkanu. Mislim, da v želji, da bi obdržali nekaj svojega, bolj potencirajo vse skupaj, svojo balkansko mentaliteto. Že pri nas se to čuti, v Švici, Avstriji in Nemčiji pa še toliko bolj. Ne vem, morda se bojijo, da bodo z leti to izgubili ... bližje si, lažje je," je dejala za Siol.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5DVW9Wlthr/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3mkfeBFLE7/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1WBgeWlnRB/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta