(VIDEO) Nika Zorjan v miru pekla kekse, medtem pa pred vrati nanjo prežal sumljiv neznanec

D.Ži
30.11.2020 12:37
Priljubljena Prekmurka je v praznični del leta preposto zaljubljena, četudi se je pred njeno hišo znašel zeleni tat, ki je poskušal odnesti ... božič.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Kdo je zelen, krade božič in se nahaja pred hišo, v kateri nič hudega sluteča Nika Zorjan peče kekse? Jasno, Grinč. Ta je iz pravljice očitno prišel naravnost v Prekmurje in tam z Niko na koncu celo zažural. Gre seveda za praznični spot priljubljene pevke, ki ima adventni del leta zelo rada.

S skladbo Poljubi me na božič Nika najavlja december in prihajajoče praznično obarvane tedne. Nika si je svojo božično skladbo želela več let in letos se ji je želja izpolnila. Toda nepričakovano dobra popotnica videu in skladbi se je Niki zgodila že uro po izidu videa na Youtubu.

Nika obožuje vse, kar je povezano z decembrom in decembrskimi prazniki. Družino, vzdušje, glasbo, druženje, nastope. Čeprav letos druženja in nastopov ne bo, pa Nika ne počiva in je s svojo ekipo pripravila pesem, ki je ugledala luč sveta na Youtubu in napoveduje pohod na radijske postaje.

Osebni Arhiv

Še preden so uspeli uradno najaviti izid spota v medijih, je ta že zbral več kot 10.000 ogledov, 250 komentarjev in 2.000 všečkov.

Osebni Arhiv

"Kaj je lepšega, kot za božič dobiti poljub tistega, ki ti največ pomeni? Ko gre za december in vse praznike, povezane z njim, priznam, sem malce pocukrana. Obožujem vse, kar je stereotipno božičnega. Romantične filme, božično glasbo, rdečo barvo, družinske večere. Sem nepoboljšljivi romantik. Poljubi me na božič je pisana meni na kožo, je igriva, simpatična, pozitivna zgodba. Melodija gre hitro v uho, pesem pa ima malce drugačno zvočno podobo, kot smo jih sicer vajeni v tovrstnih skladbah. Takoj sem se zaljubila vanjo," pravi navihana Nika. Prekmurka je za snemanje novega videa sprejela še poseben izziv, v samo enem dnevu se je naučila plesne korake in koreografijo, ki jo je odplesala v videospotu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta