(VIDEO) Če sta Rok Piletič in Nika Zorjan res par, potem bi moralo njo zelo skrbeti

D.Ži
22.06.2020 10:00

Prekmurka je ob ogledu novega spota Bql morala krepko zamižati na eno oko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok, kaj bo pa Nika rekla?
Youtube

Novica, da naj bi Rok Piletič iz Bql in najbolj oblegana Prekmurka Nika Zorjan že nekaj časa bila mnogo več kot samo prijatelja, ni nova. Čeprav je dvojica še ni uradno potrdila. A govori se že nekaj mesecev. Če sta čedna mlada glasbenika res parček, potem Nika te dni najbolj vesela najbrž ni. Pošteno je morala zamižati na eno oko, ko si je ogledala nov spot Bql, v katerem se postavni Rok intenzivno in zelo prepričljivo spogleduje z drugo atraktivno žensko. Očitno je, da v njeni družbi zelo uživa in da je med njima kar nekaj kemije. Kdo bi si mislil, da je Korošec tak Casanova. 
{embed_youtube}https://youtu.be/lo3DVhuLIxg{/embed_youtube}
Sicer pa gre za spot za skladbo Ko bo to za nama, s katerim Piletiča napadata poletje. Kot običajno zelo uspešno. Verjamemo pa tudi, da sta Nika in Rok profesionalca, zato najbrž ni bilo nikomur potrebno spati na kavču. V kolikor si takšna in drugačna ležišča sploh delita.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta