Večji plaz v Vuzenici, poškodba pri delu v Pamečah in požar v Črni

N.S.
26.05.2021 09:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
PGD Vuzenica

Včeraj ob 22.45 se je v Šentjanžu nad Dravčami v občini Vuzenica zaradi razmočenega terena sprožil večji zemeljski plaz, ki je zasul cesto, ogrožal pa naj bi tudi stanovanjsko hišo. Podrlo se je tudi več dreves. Posredovali so gasilci PGD Vuzenica, ki so cesto v dolžini 1. km zaprli ter uredili obvoz. S sanacijo plazu nadaljujejo danes

Včeraj je v proizvodnem podjetju v Pamečah v občini Slovenj Gradec delavcu na nogo padel večji kos železa. Do prihoda gasilcev PGD Pameče-Troblje in PGD Slovenj Gradec, so zaposleni železni kos odstranili. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila, s katerim so ga prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Nekaj po 18. uri pa je v Bistri v občini Črna na Koroškem zagorelo v počitniški hiši. Začetni požar je do prihoda gasilcev pogasili lastnik. Gasilci PGD Črna na Koroškem so prostore prezračili ter preventivno pregledali s termovizijsko kamero.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta