Soočenje kandidatov v Slovenj Gradcu: Preprečiti širitev hmeljišč blizu strnjenih naselij

(rk)
13.11.2018 17:29
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večerovo soočenje kandidatov za župana Slovenj Gradca.
Andrej Petelinšek

V Koroški galeriji likovnih umetnosti poteka spopad dosedanjega župana Andreja Časa, tudi najstarejšega kandidata, s tremi izzivalci. Tilnom Kluglerjem, ki je tudi najmlajši med njimi, Andrejem Breznikom in Darkom Hlupičem.
{embed_youtube}https://www.youtube.com/watch?v=-_iW4xmIaoI{/embed_youtube}
Spremljate ga lahko v živo tudi na Vecer.com, Vecerkoroska.com in na BK TV, naši sodelavci poudarke izpostavljajo tudi na družbenih omrežjih. Voditelj soočenja Tomaž Ranc naslavlja na kandidate tudi najbolj žgoča vprašanja o prihodnosti in sedanjosti edine koroške mestne občine, med drugim, kdo je v resnici čigav kandidat, kdo je transparenten in kdo se skriva za kom, za koliko je občina v resnici zadolžena in ali si mesto glasnik miru zasluži več in boljše, če za nekatere ni dovolj dobro. 
Prva tema soočenja, ki ga spremlja okoli 150 ljudi, je bila cena strankarske podpore. Tilen Klugler, ki mu več strank izreka podporo, je na pomislek voditelja Tomaža Ranca, da ima ta podora svojo ceno, dejal: "Ne bojo me požrli, imam svojo hrbtenico. Sem pripravljen poslušati vse ljudi, ne le političnih strank."

Na soočenju so opazili tudi nekdanjega župana Matjaža Zanoškarja.
Andrej PETELINŠEK
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta