V Slovenj Gradcu dva zanimiva filmska večera

N.S., STA
24.08.2022 11:59

V Slovenj Gradcu se danes in v četrtek obetata filmska večera. V okviru Letnega kina bodo drevi predvajali film Orkester, ki so ga snemali tudi v Slovenj Gradcu, v četrtek pa dokumentarni košarkarski film z naslovom 2017.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Letni kino je bil prejšnji teden ob novem bazenskem kompleksu, torkat bo v Rotenturnu. 
Jasmina Detela

Kulturni dom Slovenj Gradec v sodelovanju s slovenjgraško občino pripravlja Letni kino v atriju graščine Rotenturn, v primeru slabega vremena pa bodo filma zavrteli v kulturnem domu. Ogled obeh fimov bo brezplačen.

Drevi bodo predvajali film režiserja Matjaža Luzarja Orkester, ki pripoveduje zgodbo o pihalnem orkestru iz Slovenije, ki se odpravi na glasbeni festival v malo avstrijsko mesto. Tega v filmu "igra" Slovenj Gradec, zato bo film za domačine toliko bolj zanimiv.

V četrtek pa bodo v Letnem kinu v koroškem mestu predvajali film režiserja in scenarista Gorana Vojnovića 2017, ki obnavlja zgodbo z Evropskega prvenstva v košarki v Carigradu, kjer je slovenska reprezentanca dosegla zmago.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta