(VIDEO) McGrady o Bryantu: Govoril mi je, da želi umreti mlad ...

M.R.
28.01.2020 09:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kobeja Bryanta so v hišo slavnih uvrstili posthumno.
EPA

Tracy McGrady, eden najboljših strelcev NBA lige, danes pa televizijski analitik, se je na televiziji ESPN spomnil podrobnosti iz zgodnjega obdobja tragično preminulega košarkarja Kobeja Bryanta. Spomnil se je, da je Kobe ves čas govoril, da želi umreti mlad. 
"Vedno je govoril, 'želim umreti mlad'. Mislil sem, da je nor. Govoril je: 'Želim umreti mlad in tako postati nesmrten. Želim si boljše kariere od Michaela Jordana in želim umreti mlad'. Mislil sem, da je nor, ker je to govoril," je sedaj razkril s solzami v očeh. 
Nato pa je še dodal, da je to govoril, še preden so se mu rodili otroci. "Prepričan sem, da pozneje ni več tako razmišljal," je pojasnil nekdanji košarkar z vzdevkom T-Mac.  
{twitter}https://twitter.com/TheNBACentral/status/1221899411678253061{/twitter}
Kobe Bryant je imel z ženo Vanesso štiri hčerke. 13-letna Gianna, ki je z očetom umrla v nedeljskem strmoglavljenju helikopterja, je bila izjemno nadarjena košarkarica. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7UTuPSHWOu/?utm_source=ig_embed{/instagram}
McGrady je bil sicer ena največjih zvezd v letih od 2000 do 2010. V tem desetletju je sedemkrat nastopil na tekmi All-Stars, v letih 2003 in 2004 pa je bil tudi najboljši strelec lige. Tako kot Bryant je v ligo prišel direktno iz srednje šole. In z Bryantom sta edina zunanja igralca, ki jima je uspelo ustvariti veliko kariero, kljub temu, da sta preskočila kolidž. Zato je bil eden redkih igralcev, s katerimi se je Bryant poistovetil in se jim tudi zaupal, še poročajo ameriški mediji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta