Življenjska forma Gogija za nepremagljivo vročico

Zoran Mijatović Zoran Mijatović
03.09.2020 18:22

V četrtfinalu Miami Heat proti najboljši ekipi rednega dela Milwaukeeju v seriji na štiri zmage vodi že z 2:0, tretja tekma bo v noči na soboto ob 00.45

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Potem ko je na prvi polfinalni tekmi vzhodne konference Jimmy Butler dosegel 13 od zadnjih Miamijevih 16 točk za zmago nad favoriziranim Milwaukeejem, je bil uradno najboljši obrambni igralec lige Giannis Antetokounmpo tarča kritik, ker ga ni pokrival. "Delam to, kar mi naroči trener," se je branil pred novinarji. In twitter je eksplodiral. "Če si tekmovalec in obrambni igralec leta, je tvoja dolžnost, da prevzameš to odgovornost!" je bil zgrožen Isaiah Thomas, košarkar Washingtona. In Antetokounmpo si je to očitno vzel k srcu.
Na drugi tekmi je na semaforju pisalo 114:114, iztekala se je poslednja sekunda, ko je met za zmago spet vrgel Jimmy Butler. Pokrival ga je Wesley Matthews, lanski soigralec Luke Dončića, a se nasprotnika, bog ne daj, ni dotikal. Pa je na pomoč z vso hitrostjo priletel Antetokounmpo in tekmeca podrl na tla. Butlerju dva prosta meta, Miamiju zmaga, Antetokounmpu, ki bo, sodeč po uhajajočih anketah, tudi letos izbran za najkoristnejšega košarkarja (MVP) rednega dela lige pa - britje norcev.

Epa
Kapetan zlate slovenske reprezentance spominja na svojo različico s šampionskega Eurobasketa 2017.
Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta