Človek, ki trdi, da je edini živeči nosilec Hitlerjevega priimka, obsojen zaradi pedofilije

M.R.
05.09.2019 21:13
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Romano-Lukas Hitler trdi, da je zadnji človek na svetu, ki nosi priimek nekdanjega nemškega diktatorja. Zdaj je bil obsojen zaradi pedofilije, ker je poljubil 13-letno dekle. 
69-letnik trdi, da je imel Adolf Hitler mlajšega brata in da je bil pravnuk tega mlajšega brata, ki je pobegnil na Slovaško, njegov oče. 
Romano-Lukas Hitler živi sicer v Görlitzu bo meji med Nemčijo in Poljsko. Postopek proti njemu je tožilstvo sprožilo, ko je prijavo podal dekličin oče. Slednji je medijem pojasnil, da je prek oglasa prodajal svojo garaži in da se je osumljenec javil na oglas. "Ko se je pojavil, je bilo videti, da ga pravzaprav garaža ne zanima, ampak je kazal zanimanje le za Aniko. Nato jo je s sladkarijami zvabil v svoj dom, ji kupil obleke in plastične rože ter ji celo ponudil poroko," je povedal. 
{twitter}https://twitter.com/wikiagebio1/status/1169645884277231616{/twitter}
Ko je dekle staršem povedalo, da jo je 69-letnik tudi poljubil, je oče podal prijavo na policijo, hčerki pa prepovedal, da se še videva z njim. Hitler je v svoj zagovor dejal, da je užival v družbi z otrokom in da je dekle poljubil na povsem običajen način, kot je to v navadi v Nemčiji. "Nedolžen sem," je vztrajal. 
62-letni sodnik Ulrich Schettegen je njegove izjave zavrnil in je dejal, da je dekle proti njeni volji poljubil na lice in vrat. Hitler pa je že napovedal pritožbo. 
{twitter}https://twitter.com/visao_tv/status/1169651762216734720{/twitter}
69-letnik sicer še trdi, da je po smrti svojih staršev končal v samostanu, kjer naj bi ga pozneje posvojila poljska družina. Ko je odrasel naj bi se preselil v Nemčijo. Ves čas že vztraja, da mu škodi sorodstvo z nemškim diktatorjem in da zaradi njegovega priimka ne more dobiti dela. "Ime je kot križ, ki ga moraš nositi in jaz ga ne privoščim nikomur," je dejal. Kljub temu pa ima doma na steni obešeno fotografijo nemškega diktatorja, poleg nje pa tudi fotografije nemške kanclerke Angele Merkel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta