(FOTO in VIDEO) Zbudila sta jih pokanje in močna svetloba. Požar pred stanovanjskimi bloki ponoči štiri vozila povsem uničil

Gr.G.
04.05.2021 08:01
S prvega vozila se je požar na parkirišču v ljubljanskih Mostah razširil še na šest drugih. Prvi naj bi bil zagorel audi A4.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ponoči ...
Janko Belin, bralec

Nekaj pred eno uro ponoči je na Rusjanovem trgu v Ljubljani, na parkirišču pred stanovanjskim blokom, zagorelo osebno vozilo. Požar se je hitro razširil še na šest osebnih vozil, ki so bila parkirana v bližini. Ognjeni zublji so uničili štiri in poškodovali tri vozila, pogasili so jih gasilci GB Ljubljana in PGD Bizovik, piše na portalu Uprave za zaščito in reševanje. 

PU Ljubljana v svojem poročilu navaja, da je na območju Most zagorelo vozilo znamke Audi A4. Policisti so kraj požara zavarovali, poškodovan ni bil nihče. Vzrok požara še ni znan, odgovorni še opravljajo ogled in zbirajo obvestila. O ugotovitvah in okoliščinah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Janko Belin
Janko Belin

Bralec, ki nam jih je poslal, je fotografije posnel ob poldrugi uri ponoči. Piše, da so gasilci na kraj požara prišli kakšne tri minute za tem, ko sta ga zbudila pokanje in močna svetloba. Ogenj je bil povsem razvit, ko je stopil na balkon. "Prijateljica je stekla ven, da umakne svoj avto. A je že pred stopniščem stal policist v civilu ter ji skušal to preprečiti," še piše bralec. Vseeno je odšla v bližino ognja in ji je uspelo premakniti vozilo, dodaja. Notranjost je bila povsem zamegljena od izparevanja vlage.

Janko Belin
Janko Belin
Janko Belin
Janko Belin

Tako je videti opustošenje v jutru po požaru.

Janko Belin, bralec
Janko Belin, bralec
Janko Belin, bralec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta