(FOTO) Moški, ki je na Viru pijan zbil petčlansko družino, je bil maneken, delal je tudi za Armani

A.L.
19.08.2024 15:26

V nesreči, ki se je zgodila, ko se je družina vračala iz centra mesta in hodila ob robu ceste, je umrla 24-letna ženska, njen mož in trije otroci pa so bili poškodovani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči na Viru, v kateri je 29-letni Ivan Bakić zbil petčlansko družino. Danes so povzročitelja pripeljali na zaslišanje na državno tožilstvo v Zadru, kjer naj bi po poročanju HRT odgovoril le na eno vprašanje. Čez dan ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Grozi mu od tri do petnajst let zapora.

Spomnimo, v nesreči, ki se je zgodila, ko se je družina vračala iz centra mesta in hodila ob robu ceste, je umrla 24-letna ženska, njen mož in trije otroci pa so bili poškodovani. Bakić je imel v času nesreče v krvi 1,75 promila alkohola. 

Hrvaški mediji medtem poročajo, da je z objav na družbenih omrežij razvidno, da je Ivan Bakić delal kot model za nekatere najbolj znane modne znamke, med njimi tudi za italijansko modno hišo Armani. Njegova matična agencija je Major Model Management iz Milana.

Doslej so policisti ugotovili, da je Bakić pod vplivom alkohola vozil osebni avtomobil in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pešce, med katerimi sta bili dve polnoletni osebi, rojeni v letih 1996 in 2000, ter v tri otroke, rojene v letih 2020, 2021 in 2023. Ženska je umrla, tri osebe so bile huje poškodovane, ena pa lažje.

Življenje triletnika je še vedno ogroženo, zato ga zdravijo na oddelku za intenzivno nego, je za Hino potrdil namestnik direktorja zadrske bolnišnice dr. Nediljko Jović.

Dedek poškodovanih otrok je govoril s svojim sinom, ki se prav tako še vedno zdravi v bolnišnici. Ta mu je povedal, da je bila družina na koncertu, zaradi gneče in drugih avtomobilov pa niso mogli priti s parkirišča. Starša treh otrok sta se zato odločila, da se proti domu odpravijo peš.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta