(FOTO) Najprej so pri 33-letniku zasegli dobrega pol kilograma kokaina, pozneje pa našli še osem kilogramov ekstazija

STA, M.R.
24.04.2024 10:19

Policisti so v nadaljevanju preiskave suma kaznivih dejanj sicer že priprtega 33-letnika z območja Žalca opravili hišno preiskavo še v objektu na območju Dobrne, ki ga je uporabljal 33-letnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaseg ekstazija pri 33-letniku z območja Žalca
Pu Celje

Zasegli so nekaj manj kot osem kilogramov ekstazija, ki je pri prodaji na drobno vredna okoli 75.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Pu Celje

Ob tem so spomnili, da so pred slabim mesecem dni poročali o 33-letniku z območja Žalca, pri kateremu so pri hišni preiskavi našli in zasegli dobrega pol kilograma kokaina. 33-letnika so s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Pu Celje

V nadaljevanju preiskave so celjski kriminalisti hišno preiskavo opravili še v objektu na območju Dobrne in zasegli nekaj manj kot osem kilogramov prepovedane droge ekstazi. 33-letnika, ki je trenutno v priporu, bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami.

Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen zapora od enega do desetih let, so še sporočili s policije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta