(FOTO) Policija prosi za pomoč: Pred več kot enim mesecem v gozdu pri Mednem našli neznano moško truplo

M.R.
21.02.2023 09:02

V začetku januarja je bilo v gozdu na območju Medna najdeno neznano moško truplo, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po do sedaj znanih podatkih smrt okoli 30-let starega moškega ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče, dodajajo. Moški je svetle polti, visok je bil približno 175 centimetrov, suhe postave, kratko postriženih rdečih las. Njegov obraz je ovalen in koščen in ima poraščeno brado ter rjave oči. 

Neznano moško truplo, najdeno v gozdu pri Mednem.
Pu Ljubljana

Oblečen je bil v rdeč pulover, temno modro majico, belo spodnjo majico in svetlo sive hlače iz jeansa. Okoli vratu je imel pleteno verižico iz rumene kovine. 

Ker policisti do sedaj niso uspeli ugotoviti identitete pokojnika, prosijo vse, ki bi ga morebiti prepoznali, ali imajo o njem kakršne koli podatke, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo. Lahko pokličejo tudi na policijsko postajo v Šiški 01 583 37 99, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta