(FOTO) Preplah na sodišču v Ljubljani: Policisti zaključili z delom, našli niso nič sumljivega

Damijana Žišt Damijana Žišt
07.03.2022 10:02

Policija je stavbo na Tavčarjevi ulici že prečesala, zaposleni so se vrnili na svoja delovna mesta in nadaljujejo z delom

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
sodišče ljubljana okrožno
Damijana ŽiŠt

Pričelo se je sojenje Žarku Gorenjcu, obtoženemu, da je marca lani v domači hiši v Dolah pri Polici v občini Grosuplje s pasom kopalnega plašča umoril svojo ženo. Njegov današnji zagovor na Okrožnem sodišču v Ljubljani in vse preostale naroke ter delo je prekinil opozorilni alarm, da je potrebno nemudoma zapustiti stavbo sodišča. 

Kaj je vzrok za preplah, ni bilo takoj jasno, je pa tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Aleksandra Golec ob našem poizvedovanju razkrila, da je nekdo poklical na interventno številko 113 in sporočil, da je na sodišču s sedežem na Tavčarjevi ulici v Ljubljani bomba. Policisti že prečesavajo sodišče, čaka se tudi vodnike s službenimi psi. Ali se bo sojenju Gorenjcu nadaljevalo še danes, se zaenkrat še ne ve. 

Damijana Žišt

Malo po 11. uri so policisti z delom zaključili, našli niso nič sumljivega, zato so se zaposleni lahko vnili na svoja delovna mesta in sodišče tako z delom nadaljuje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta