(FOTO) Ukleščen v vozilu: V prometni nesreči pred Oplotnico umrl 22-letnik

Gr.G.
14.02.2021 14:35
22-letni moški vozil osebni avtomobil iz smeri Oplotnice. V levem ovinku je zapeljal na desno bankino, nato pa sunkovito zavil v levo, preko lokalne ceste v gozd, kjer je trčil v drevo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Policisti PU Maribor so ob 13.36 prejeli obvestilo, da se je pred Oplotnico, na lokalni cesti Dobriška vas – Oplotnica, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo. Ena oseba, ki je bila v vozilu ukleščena, je v prometni nesreči izgubila življenje, njena identiteta še ni znana.

Andrej Petelinšek

Na kraju prometne nesreče so gasilci s tehničnim posegom pokojnega spravili iz vozila, so še sporočili mariborski policisti in dodali, da je to letos prva prometna nesreča na območju PU Maribor, v kateri je nekdo umrl.

Pu Maribor

Ugotovili so, da je 22-letni moški vozil osebni avtomobil iz smeri Oplotnice. V levem ovinku je zapeljal na desno bankino, nato pa sunkovito zavil v levo, preko lokalne ceste v gozd, kjer je trčil v drevo. V vozilu, v katerem je ostal okleščen, je bil sam in je na kraju nesreče umrl. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta