(FOTO) V središču Maribora se je zgodil rop. Prepoznate storilca na fotografiji?

Le.V.
08.03.2022 14:15

V Ulici Vita Kraigherja v Mariboru se je zgodil rop. Storilec je zagrozil z nožem in si prisvojil več tisoč evrov. Policija morebitne očividce in vse, ki roparja prepoznajo, poziva, da pokličejo na interventno številko 113.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak
Policija morebitne očividce in vse, ki bi roparja prepoznali, poziva, da pokličejo na interventno številko 113.
Pu Maribor

  Gruča policistov, ki so v središču Maribora včeraj dopoldan od mimoidočih zbirali obvestila, je dala slutiti, da je šlo v trafiki v Ulici Vita Kraignerja nekaj narobe. Tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl je domnevo potrdil in sporočil, da se je v trafiki zgodil rop. "Storilec je rop izvršil oborožen z nožem. Prisvojil si je nekaj tisoč evrov gotovine in odšel proti Trgu Leona Štuklja," je pojasnil o kaznivem dejanju.

Storilca srednjih let je pri dejanju posnela video-nadzorna kamera, govoril je s štajerskim naglasom. Policisti so v javnost posredovali fotografijo neznanca, morebitne očividce dogajanja in vse, ki roparja prepoznajo, pa pozivajo, da to sporočijo na interventno številko 113 ali pokličejo anonimno na 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta