Ljubljana: Potnica na avtobusu moškega opozorila na kašljanje, ta jo je močno udaril, odpeljali so jo v bolnišnico

A.L.
18.02.2021 15:29
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Robert Balen

Epidemija novega koronavirusa je močno posegla v naša življenja, marsikdaj lahko situacije, ki so se še pred letom dni zdele povsem običajne, danes pripeljejo celo do besednih ali fizičnih obračunov. Tako je bilo po poročanju Slovenskih novic v začetku tega tedna, ko je do spora zaradi kašlja prišlo na enem od avtobusov ljubljanskega potniškega prometa.

Očividec je za medij povedal, da je na avtobusu nekdo zakašljal, kar je zmotilo eno od potnic. Moški se je razburil in jo vprašal, zakaj ga gleda. "Tedaj mu je menda dejala, da če kašlja, bi pa lahko ostal doma. To mu je tako dvignilo pritisk, da je vstal in ji prisolil krepko klofuto, da je trčila z glavo v eno od držal. Na postajališču je avtobus zapustil, na pomoč ženski pa so prihiteli reševalci," pišejo Slovenske novice.

Dogodek so potrdili tudi na policiji in na uradu direktorja LPP, od koder so sporočili, da so opravili razgovor z voznikom avtobusa. Ta je povedal, da je slišal glasno pogovarjanje, malo pred naslednjim postajališčem je do njega pristopila potnica, ki je bila krvava po obrazu. Prosila ga je, naj na postaji ne odpira vrat in zadrži potnika, ki jo je udaril. Moškemu je po pisanju Slovenskih novic na silo uspelo odpreti vrata in izstopiti. Poškodovano potnico so reševalci odpeljali na šivanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta