Maribor: 19-letnik zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčil v kombinirano vozilo, poškodovanih 11 oseb

A.L.
30.06.2020 12:33

Po nesreči so štiri poškodovane v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor prepeljali z reševalnim vozilom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Sašo Bizjak

Včeraj popoldne je na Dogoški cesti  v Mariboru 19-letni voznik avtomobila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčil v kombinirano vozilo, pri čemer sta se poleg obeh voznikov poškodovala oba sopotnika v avtomobilu in vseh sedem v kombiniranem vozilu. Poškodbe se zaenkrat kažejo kot lažje, enega od poškodovanih pa so prepeljali v UKC Ljubljana. 
S Policijske uprave Maribor so sporočili, da so ga v ljubljanski klinični center prepeljali zaradi komplicirane poškodbe, a je bila ta vseeno opredeljena kot lažja. V kolikor bi se stopnja poškodovanega, ki je v Ljubljanski bolnišnici, kasneje opredelila kot huda, bodo voznika na podlagi usmeritev pristojne državne tožilke kazensko ovadili. Zaenkrat so policisti povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.
Po nesreči so štiri poškodovane v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor prepeljali z reševalnim vozilom, ostali so zdravniško pomoč v UKC Maribor poiskali sami, so še sporočili s policije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta