Maribor: Kolesar sam poiskal zdravniško pomoč, kasneje se je njegovo zdravstveno stanje zelo poslabšalo

A.L.
27.07.2020 08:49
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Policija morebitne očividce prosi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin nedeljske prometne nesreče s telesnimi poškodbami, ki se je v nedeljo ob 21.20 zgodila na Podbreški cesti 18 v Mariboru, v neposredni bližini Titovega mostu. V njej je bil udeležen voznik modro-rdečega kolesa znamke Giant, so pojasnili na Policijski upravi Maribor.
Policisti morebitne očividce prosijo, da pokličejo na telefonsko številko 02/450-20-30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti 117.
Dopoldne so policisti sporočili, da je bil po doslej zbranih obvestilih v prometni nesreči udeležen voznik kolesa modro - rdeče barve, ki naj bi padel sam. Kolesaril je iz smeri UKC Maribor v smeri Zrkovske ceste. Hudo telesno poškodovani kolesar je sam poiskal zdravniško pomoč v UKC  Maribor, tam pa se je njegovo zdravstveno stanje zaradi hudih poškodb nenadoma zelo poslabšalo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta